aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 grafikler için kullandığınız görsel yönü kuvvetli bir paket var mı patidaşlar? ha ücretsiz tabi ki, bulamadım şahsen :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 .net 4.0 da vardı sanırım silverlight ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kendi chart nesnesi var da o sade kaldı biraz, farklı birşey lazım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Fusion Charts varmış, hoşuma gitti. Ücretsiz ayrıca. Daha başka varsa onları da incelemekten keyif duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 flash ile çalışıyormuş bu, xml'den veriyi çekiyor. sevmedim ve flash olmaması lazım kardeşim mobil platformda da kullanılacak meret : var mı alternatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 grafik yönü güçlü olupta silverlight yada flash olmayacak olması biraz zor. html5 falan bulabilirsin ama onu da istemezsin muhtemelen. en iyi alternatif görselden kısıp javascript olanlarına bakman sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 https://developers.google.com/chart/ Web frontend icin bunu kullanmistik fakat mobile ui lar icin daha appealing olmasi adina quartz core graphics vs. yazmistim. Tavsiyem mobile icin kendi widget larini yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu gidişle öyle görünüyor da bunlarda vakit harcayacak kadar zaman kalmadı o yüzden armut piş derdine düştüm :- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Fusion embed edilmesi en kolayı bence. Sadece XML ile değil, db bağlantısı sağlayarak doğrudan sorgu ile çalışması mümkündü yanlış hatırlamıyorsam, jdbc aracılığıyla. google charts iyidir; kullanabilirsen. JFreeCharts var. Bu java tabanlı adında da anlaşılacağı gibi. Şimdi bir de protovis var. Bunu kullanmak için biraz uğraşırsın. Doğrudan SVG yapıyor çünkü. Ama aralarında en babası budur tabii ki. Yalnız kullanmadan önce hangi browser support ediyor, kontrol et. SVG tüm tarayıcılar tarafından desteklenmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 google charts'a geçtim onu kullanmaya çalışıyorum da dinamik olduğu için script kodlarını cs tarafında yazdırıp aspx e asp:literal içine gönderiyorum ama öyle de çalışmadı. cs tarafı "; strScript += ""; ltScript.Text = strScript; aspx <%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="w3.aspx.cs" Inherits="grafik_chart.w3" %> üstteki kodu head tagına aspx tarafında ekleyince çalışıyor, bu şekilde gönderince çalışmıyor, hızlı bir çözümü var mı ki? Json filan girmeyelim hiç ya :( hay lanet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 .net kütüphanesi kullan derim google chart için; http://code.google.com/p/ngchart/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hemen inceliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 çok oldum biliyorum da birşey daha sormam lazım; db beynim durdu ya da farklı bir şekilde düşünmekten çıkamadım işin içinden. veritabanındaki tarihler 05.11.2012 şeklinde kayıtlı. Senaryoda şu şekilde; sistem kullanıcısı kullanıcı ve tarihi seçecek ve o tarihten itibaren veritabanındaki GorevTarihini baz alarak hafta hafta blok şeklinde adamın görevleri ve bilgileri gelecek. seçilen tarihten itibaren tüm görevleri alıyorum çok rahat bir şekilde. Hafta pazartesiden başlıyor, pazara kadar olması gerekli. Görevleri haftalık şekilde gruplandıramıyorum bir türlü. sorunu anlatabildim mi onu da bilmiyorum. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://stackoverflow.com/questions/6410134/how-to-select-sql-results-group-by-weeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 halbuki stackoverflowu da talan etmiştim, aramayı bilmek şart tabi. eyv bakayım yapabilecek miym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar