Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asp.net grafik (chart)

aramil

Öne çıkan mesajlar

Fusion embed edilmesi en kolayı bence. Sadece XML ile değil, db bağlantısı sağlayarak doğrudan sorgu ile çalışması mümkündü yanlış hatırlamıyorsam, jdbc aracılığıyla.

google charts iyidir; kullanabilirsen.

JFreeCharts var. Bu java tabanlı adında da anlaşılacağı gibi.

Şimdi bir de protovis var. Bunu kullanmak için biraz uğraşırsın. Doğrudan SVG yapıyor çünkü. Ama aralarında en babası budur tabii ki. Yalnız kullanmadan önce hangi browser support ediyor, kontrol et. SVG tüm tarayıcılar tarafından desteklenmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

google charts'a geçtim onu kullanmaya çalışıyorum da dinamik olduğu için script kodlarını cs tarafında yazdırıp aspx e asp:literal içine gönderiyorum ama öyle de çalışmadı.

cs tarafı

";
strScript += "";
ltScript.Text = strScript;

aspx

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="w3.aspx.cs" Inherits="grafik_chart.w3" %>

üstteki kodu head tagına aspx tarafında ekleyince çalışıyor, bu şekilde gönderince çalışmıyor, hızlı bir çözümü var mı ki? Json filan girmeyelim hiç ya :( hay lanet...
Sosyal ağlarda paylaş

çok oldum biliyorum da birşey daha sormam lazım;

db

beynim durdu ya da farklı bir şekilde düşünmekten çıkamadım işin içinden.

veritabanındaki tarihler 05.11.2012 şeklinde kayıtlı. Senaryoda şu şekilde; sistem kullanıcısı kullanıcı ve tarihi seçecek ve o tarihten itibaren veritabanındaki GorevTarihini baz alarak hafta hafta blok şeklinde adamın görevleri ve bilgileri gelecek. seçilen tarihten itibaren tüm görevleri alıyorum çok rahat bir şekilde.

Hafta pazartesiden başlıyor, pazara kadar olması gerekli. Görevleri haftalık şekilde gruplandıramıyorum bir türlü. sorunu anlatabildim mi onu da bilmiyorum. :((
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...