mascio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Merhaba, elimde bulunan 3 adet Asus Zenbook Prime UX31A modeli Ultrabook'u satmak istiyorum. Ürünler sıfır ve kutusundadır, garantilidir. Fiyat olarak 2750 lira düşünüyorum. Piyasa değeri 3.200 lira. Teknosa'da ürünün i5'li modeli neredeyse bu fiyata satılıyor. İlgilenen olursa PM yoluyla ulaşabilir. Teşekkürler. Teknik özellikleri de copy paste yapayım: eknik Özellikler: İşlemci Tipi : 3. nesil Intel® Core™ i7-3317U işlemci İşlemci Hızı : 1.9 GHz, Turbo Boost ile 3 GHz'e kadar İşlemci Cache : 4 MB Intel® Smart Cache Ekran Boyutu : 13.3" Ekran Tipi : 16:9 Full HD IPS PANEL Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 Ekran Kartı : Intel® Ekran Kartı Hafızası : Paylaşımlı grafik belleği Grafik İşlemcisi : HD Graphics 4000 HDMI : 1x micro HDMI Sistem Belleği : 4 GB Bellek Tipi : DDR3 1600 Mhz Disk Kapasitesi : 256 GB Disk Arabirimi : SSD SATA III Wireless : 802.11 b/g/n Bluetooth : Bluetooth 4.0 Usb Portu : 2x USB 3.0 Video Portu : Mini VGA Hoparlör : Bang & Olufsen ICE Power Stereo Hoparlor Kart Okuyucu : 2 -in-1 card reader ( SD/ MMC) Kamera : HD Kamera Yüz Tanıma : Var Touchpad : Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 vergiler + nakit indirimi gibi bi durum varmı pazarlık payı varmı gümrük olayı asdf mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Vay anasını ultrabooklara artık böyle işlemciler koyuyolar mı yahu, süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 koyuyolar tabii. o işlemci modelinin sonundaki U'ya dikkatini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fişsiz kaç yapıyon? 1.500 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 uusbport ve rami az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 alet bunun aynısı mı? http://www.guvenliticaret.net/?urun-21826-ASUS-UX31A-R4003V-ULTRABOOK.html&ref=akakce&v=1.76.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İyi güzel arkadaşımda UX31A'nın benim bildiğim Türkiye'de 4 modeli var yanlış copy+paste yapmış olmuyasın tam ismini ver istersen. 2250'ye satılanıda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 vadaa said: vergiler + nakit indirimi gibi bi durum varmı pazarlık payı varmı gümrük olayı asdf mi vergiyle ilgili bir indirim yok da zaten faturayla satmıyorum elden satıyorum öyle nakit konusunda indirim konuşabiliriz almayı planlıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu alete 4gb ram kötü durmuş. yükseltilebiliyor my acaba? gerçi sonuçta mobilite önemli olan bir alet çok da gerekmeyebilir 8gb ama olsa daha iyi tabiki. daha uzun seneler keyifle kullanırdın. fiyat düşük olsa alırdım valla. ama şuan bu kadar vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar