ftalkerboy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Sequo said: Tekcan said: Sequo said: 25M kadrosunda yer alacak kendine güvenen Arcane / Frost mage ihtiyacı çok acil olarak vardır. neden arcane ve frost onu merak ettim. fire açık ara öndeyken şu an? Aslında anlatmak istediğim Fire şuan herkes oynuyor ama genelde magelerin sıkıntısı frost ve arcane oynayamamaları. Arcane ve Frost olan Fire da mutlaka oynayacaktır mantığı var şuan biraz bizde. Frosta dön dediğimizde daha önce hiç oynamadım pvp de yapmıyorum tepkisi alınabiliyor. Birde stabil dummy dmagesine göre biss gearda bir çok mekanik site şuanda Frost ve Arcane yi fire ye göre önde gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 İntent raid baslangıç akşam namazı bitiş sabah namazı mübarek din kardeşlerim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 trial pass için günde buraya 3 flame mesajı mı atmaları gerekiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bir insanı banlandığı halde tekrar tekrar account açıp konuyu trollemeye çalışmaya ne itebilir anlam vermek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qtalkerboy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Regalya said: bir insanı banlandığı halde tekrar tekrar account açıp konuyu trollemeye çalışmaya ne itebilir anlam vermek zor. sadece trolluyo diye banlanmasi olabilir mi acaba? siz inatciysaniz ben daha inatciyim abi, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hakkaten bende anlam veremedim ya. Paticikde trollün işi ne ? Ilk defa bu forumda trolleyen birini gordum. Kesinlikle banlamalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 banliyoz zaten, siz merak etmeyin. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bu sessizliğin özel bir sebebi varmı ey dostlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Progress çok yoğun. Foruma bakacak vakti yok onlarım. Şşşştt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 neden bir gun I N T E N T'i manaflaskta gormeyelim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 boş potion lazım olursa görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 intent gayet de güzel raid yapıyo diye üçüncü şahıslardan duyuyorum. bi rahat bırakın adamları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 best törkiş olandı değilmi bu intent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sequo sanki benim başarısız olan ikizim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Nanaja said: Sequo sanki benim başarısız olan ikizim gibi :) Go to karazhan mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 İntent guild heal dps 1.lerine sigorta yemek full akbil sequo abinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi hc progress niye update edilmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 gün geçmiyor ki yeni content ile birlikte sequoyah şov devam etmesin. bu sefer de adam güzel güzel raid yaparken kafasına ayı düşmüş ölmüş. Bahtsız bedeviyi tot'da lewo ayısı öpermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ragefreakyo said: gün geçmiyor ki yeni content ile birlikte sequoyah şov devam etmesin. bu sefer de adam güzel güzel raid yaparken kafasına ayı düşmüş ölmüş. Bahtsız bedeviyi tot'da lewo ayısı öpermiş :( Fok balıkları çok yalnız :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 go go intent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Obezleride dağıtmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Realmadrid gibi guild valla rüya kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 KURU KAFA BAYRAK DİKTİM VURUN ASLANLARIM. STRIKE VARSA WİN VAR. yokolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Nanaja said: Sequo sanki benim başarısız olan ikizim gibi :) zaten sen, zequyah ve serjuhan efendiler olmasa catastrophe world rank yapacak duruma gelmezdi maşallah karandinden daha çok katkı sağladınız kurduğunuz guildlerle catastrophe idman yurdu görevini üstlenerek altyapıyı çok iyi desteklediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 neden ilginç olsun? nanaja ve serjuhan kurduğu ve patlattığı guildlerle oyuncu yetiştirip bütün iyi oyuncuları catastrophe'a postalamış oldular, hatta buna tyrants guildinin meşhur gm'i serth'ide eklemek mümkün, şu andaki catastrophe kadrosuna bakarsak hepsi bu guildlerde yetişip karandinin liderliği altında toplanan oyuncular değillermi? zequyah içinse şunu belirtmek lazım; catastrophe wow'u bırakıp starwars oynarken sayın zequyah arkadaşımız orda burda türkiş best falan filen abuk sabuk şeyler yazınca uyuyan devi uyandırdı tam anlamıyla, adamlar tam dağılmıştı hepsi başka guilde gitmişti vsvs zequyah yüzünden gaza gelip yeniden toplandılar ve herşey ortada silip süpürdüler herzamankinden daha başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar