Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 ford focus 1.6 dan sonra ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

ben de su anda 2011 model ford focus 1.6at var. 6000 km kusurda satip henuz uygunken baska bir araba 2. el olarak alayim diyorum. benim aracin olur fiyatida 38.000 TL ye denk geliyor.

bunlardan bi kaci.

Honda Civic 2009(su uzay araci gibi olanlardan) - 70.000 km : 30.000 TL
Volvo S80, 2006 - 70.000 km : 35.000 TL

ve ya hangi arabalar tavsiye edilir 6000 km bi ford focus tan sonra. 40.000 TL ye kadar cikabilirim. ya da mantikli olacak midir ?

edit : bi de soyle fanteziler var mesela

Mercedes C-класс, 2006 - 55.000 km : 35.000 TL
Sosyal ağlarda paylaş

bu ulke muhabbeti yine geldi karsima :)
soylememeye calismistim takipcilerim var burda ffsdf

rusya hocam. acikcasi burda 2011 sonbaharinda arabalar gelir sifir paket alirsin ama 2011 olarak gorunur. Tr de bildigim kadariyla model sekline gore bakilir. burda adama diyorsun bu 2012 son model adam diyor ona degil yilina bakacaksin diyor. aldigin yil ve mevsimine gore hareket ediyor. ocak subatta satmaya kalkarsam dusecek satacagim rakam haliyle.

23 dolar kusura almistim 21-22e falan gidiyor benim arac. iyi fiyat yani baya bi. iste sonrasinda almak istedigim 2. el bir araba. daha yuksek olsun istiyorum. kis sartlari ve burada ki yol durumu cok iyi degil ne yazik ki. gerci ford mazda toyota rusya nin gozde arabalari surekli alicisi vs var. servis skintisi yok. bmw mercedes kafayi tirlatan tipten genelde satilmaya koyulur anca buyuk sehirlerden almak isteyenler cikiyor ya da ben servis isini goze aldim diyenler.

ama olursa hayir demicem araba markalari tabii..

isin ozu bu. fiyat hazir 21-22 dolar kusura birakabiliyorsam sonrasinda ne alabilirim hesaplamasi yapmaktayim. ne sorusundan ziyade nasil bir araba hangi model uzerine anca 100.000 ruble belki koyarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

2 teker neden olması; tungsten carbide çivili lastikler falan aldın mı işin bir nebze kolay olur :P

Bence Focus da idare eder seni orada. Sağlam kışlık latikler alırsın ve hatta kar/buz ayrılmaz dostlarınsa çivili lastik bile seçilebilir. ASR ve ESC kışın işini daha kolay yapacaktır elbette ama yine de Rusya pazarını sen daha iyi bilirsin.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...