Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo Yayini] 10 Kasim yayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu akşam da Sam Saminay Show sizlerle beraber olamayacak zira istanbul yolunda olacak kendisi, gelecek haftaki yayının durumu belirsiz ama o da gerçekleşmeyebilir orada imkan bulamazsam, sağlıcakla kalın efem.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
sam hazır istanbula geliyon
bizim maçı izlemeye gel=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Yetenek yoksa sende olsada bakarsın öyle iç geçire geçire :-)
Ama olsun yetenek olmasada bulunsun bi dene dimi yani =)
bu arada bu parçanın hastasıyım soulseekde bi türlü online bulamadım pff çekemeyom ühe (:

diyodum ki buldum yaşasın :D
[signature][hline]msn/mail
mail

[Bu mesaj Maedhros tarafından 10 Kasım 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Paul Van Dyk - Nothing But You'nun Cirrus Mix dinlicen o güzel. Valla bu arada bitane Hercules DJ Console sipariş ettim gelsin bi bakacaz bakalım yetenek varmı yokmu ama traktoru iyi kullanıyorum denebilir..[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun.
XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Mesaj tarihi:
o Yukardakı ne oluyo ?????
*!İçini çeker * *!Kaşlarını Emrah gibi yapar*[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 10 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
korn saati degil akabinde korn calmam dinlemem calani dinleyeni sevmem

ama senin uyku saatin gelmiş. Bende seni sevmiyorum saanamı sorucam sendenmi öğrenicez neyin saati olduğunu velet seni....[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...

Mesaj tarihi:
Bıraz daha sesını açmam lazım muthıs costuruon
*!Cebindeki bozukluklara bakar*
Ya bende bı tane alcam ondan dur[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
dela bizi diskoya götür..
calmadıysan satisfaction bari :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 10 Kasım 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Guzel guzel boyle gıt ya cok ii[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
  • Yeni Oluştur...