malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 canım sıkıldı bikaç ss post ediim dedim. buyrun. Crown of Zahur u yaptık, bu alev topları çıktı. Bana stuck oldular. Bi anlam veremedim. baktım guardlar saldırıo. ama target edilmio. dedim hemen abuse ediim. gittim golden spear yakın diye. golden spear moblarını aggro ettirdim guardlara. dövdü bi güzel. aldım itemları arazi oldum ehehhe. *yorumsuz* sianure un warrior u için item topluodum. şu eve git şunu al. burdan bunu al drken baktım ne dersem yapıo. soyun dedim. zhuahuahua burda aslında ben botta değilim. sianure e AF yim. mob aggro et düzelir belki dedim bi numara yok. f8 spam ediyorum bi yandan. düşman geldi target ıma. sianure de ne olduunu anlamıo. ben stick olup pata küte girdim. kör dövüş. meğer fg muş. ne bilim :D that's all.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck[Bu mesaj malsahibi tarafından 08 Kasım 2004 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bak ya beni soyup koymus oratlık yere, olm cıplak troll gosterilirmi oyle ortalıkta haueh, uykuları kacıcak milletin :P ilk duo videomuz şu dakika itibarıyle yapılmaya başlanmıştır , fyi :)[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yılların albleri midgard oynuyo cık cık hiç yakıştıramadım. PS:Merlinde skaldımın olduğu iftiradır yok öyle bişe :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Guzel SS ler. Sianure her zamanki gibi newbie mode da ahahahah.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sen movie de gör sianure ü toygun. yeşil moba slam vuruyo herif koparsın.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: malsahibi, 08 Kasım 2004 07:19 tarihinde demiş ki: sen movie de gör sianure ü toygun. yeşil moba slam vuruyo herif koparsın. Bayiliyorum hahahaha...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya ben daoc hayatımda daha bu kadar eglenmedim, movie bitti bu arada, sadece 1 gecelik action var icinde, su an export ediyorum, link veririm buraya izleyip gulebilirsin toygun lol biraz daha rank aliim daha ciddi movieler yapariz isallah :) Abi arap endi bol bulunca yesil moba slam da surermis haueh.. P.S. movie ile ilgili bi iddamiz yoktur, amatorce eglence amaclı yapılmıştır.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) [Bu mesaj Saint tarafından 08 Kasım 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 abi bu ne resimler gorunmuyor...koydugunuz server da mi sorun var? yoksa bende mi?[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Saint, 08 Kasım 2004 13:31 tarihinde demiş ki: Ya ben daoc hayatımda daha bu kadar eglenmedim, movie bitti bu arada, sadece 1 gecelik action var icinde, su an export ediyorum, link veririm buraya izleyip gulebilirsin toygun lol biraz daha rank aliim daha ciddi movieler yapariz isallah :) Abi arap endi bol bulunca yesil moba slam da surermis haueh.. P.S. movie ile ilgili bi iddamiz yoktur, amatorce eglence amaclı yapılmıştır. Bekliyorum linki :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 naber sungur :) hic haber alamadim valla senden napiyosun ne ediyosun bushkayi tokatladinmi? :P[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 dün görünüodu resimler şu an görünmüyor. heh.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Gladric, 08 Kasım 2004 16:23 tarihinde demiş ki: naber sungur :) hic haber alamadim valla senden napiyosun ne ediyosun bushkayi tokatladinmi? :P aman diim bushkanın resmini görmüştüm kaypics de harbiden troll gibi bişi. zhuhauhuaa[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: malsahibi, 08 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki: said: Gladric, 08 Kasım 2004 16:23 tarihinde demiş ki: naber sungur :) hic haber alamadim valla senden napiyosun ne ediyosun bushkayi tokatladinmi? :P aman diim bushkanın resmini görmüştüm kaypics de harbiden troll gibi bişi. zhuhauhuaa Bushkayi yiyim sana bişey olmasın ati :D[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya bişey sorcam benim status falan seninkiden farklı,seninki gibi nasıl ayarlicam?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 www.daocmods.com dan istedigini indirebilirsin, cektigin dosyayı mythic/atlantis/ui altına "custom" adlı bi klasor yaratarak icine atarsın, oyuna girmeden options bolumunden custom interface secip kullanabilirsin.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yaptım sağol :) RR göstergesi çok hoşuma gitti[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 onun üstüne tıklayınca bütün ranlerin kaç rp olduunu görüosun[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 film nerde?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... WoW: Gilth Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 host la ilgili bi sorunumz var, malsahibi isallah host edicek universiteden, 1-2 gun sonra en fazla burda movie : )[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) [Bu mesaj Saint tarafından 10 Kasım 2004 07:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ya sianure bana movie yi gönderirken 71 MB da kesildi ve devam etmedi. bnm cd ye çekip okuldan host etmem gerekiyor. şu an evde bilgisayar açık. bana gönderio bakalım gidince bitmiş olması gerekir. ben de izlemedim çok merak ediyorum.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet movie yi yolladim yarin linki burda bulabilirsiniz merak edenlere ; )[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hani hani :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... WoW: Gilth Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne moviesi ya[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar