Cairne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 buyuk guc buyuk sorumluluk gerektirir beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yok be öle bişi. misal kadınları soyabilme gücün var.. eeee ne sorumluluğun olacak ki? memur mu olacan? yetimlere mi bakacan? ne sorumluluğu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 anası baksın işte. görevi ne? alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kotu kadınları, etrafa zarar vermeden önce soyma sorumluluğun var. kadın intahar bombacısı, onunden geciyo, gidip 500 kişinin arasında patlıycak. benım şidim deil yaaa diyip soymazmısın, yoksa tak orda soyup etkisiz halemi getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ıste bu yuzden kahraman değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 etrafındakiler güzel mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Chronicle tarzi bisey de iyi giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi şaka bi yana siz evde bu yaşınıza rağmen komik momik okurken ben dünyanın dört bi yanında millet evsiz, sussuz, enerjisiz kalmasın diye proje kasıyorum lan. kağıttan kahramanlarınıza sokayım. büyüyün ve gerçek bişiler yapın. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 beleşe mi yapıyosun lan sanki. gören de kahramanlık için beleşe yapıyor sanır. ayda 20k alıp insanlığa hizmöt deme. en azından burada hayallerimizle kahramanlık yapıyoruz. ve beleş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lan charity işinden ne para alıcam ki. lol allahın afrikasında bi yerlerde bişiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: abi şaka bi yana siz evde bu yaşınıza rağmen komik momik okurken ben dünyanın dört bi yanında millet evsiz, sussuz, enerjisiz kalmasın diye proje kasıyorum lan. kağıttan kahramanlarınıza sokayım. büyüyün ve gerçek bişiler yapın. lol. kes la bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dedi bu topicte en fazla mesajı olan adam. (:D(:D(:D(:D çok yavaşım çok :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ac susuz kalsın da olsunler artık iyi bisey yapıyon sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sıtmadan falan ölürler yiğidim! azrail büyük. ona zor yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Olumsuz olarak hep ayni yasta yasamak. Birde akil okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 olumsuz olunca bi yerden sonra çekilmiyor abi o. ben çok negatif bi adamım, çok da büyümedim hani geçen senelerde. hiç tad vermedi. başka bişi iste bence sen. sınırsız dondurma falan iste mesela. güzel o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 herkesin hayat enerjisini emmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hayır öyle değil atlama hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 YİHU!!! BEN KURTULDUM!! oh wait. sevinince hayat enerjisi oldum! Doh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mind control, belki insanların düşüncelerini değiştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahahaha başlangıç seviyen abi buyur burdan başla asfdasd http://i.imgur.com/6hdba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 super guc isteyip alan butun salaklarin super guclerini ellerinden alma gucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 super gucum olucak insanlarla ne ugrasicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar