GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Akito said: içmiyodur demiyo yalnız DENEMEMİŞTİR BİLE tarzı bi anlam var. saflığı falan vurguluyor. yoo
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 3 kişi senin gibi düşündü. bilemiyorum o yüzden coco'nun kendisinin bir şey demesi gerek öncelikle yalnız kararlıyım dediğimde.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 vay arkadaş ne mesajmış be... madem herkes düşüncelerini paylaşıyo işte benim ki.. coco said: kesin sigara da içmemiştir hayatında, dolayısıyla alkolün tadını (hertürlüsünün) bilmediğine de bahse girerim kesin konuşmuyo, "hayatında hiç sigara ve alkol tüketmemiş" demiyo kesin bi kanıyla çünkü tanımıyo, arama motorundan ulaştığı sonuçlara göre çıkarım yapıyo. bi nevi art of deduction..ama haklı şimdi ne diyim,sigara-alkol içmediğim halde içiyomuyum diyim. hayır içmiyorum benimde kendime göre nedenlerim var. çaw...
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sana bi kaşığa 40 tane sığacak küçüklükte mantı açan bir kız lazım One
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 coco said: yahu bu arada; gecenin şu vakti aklıma gelmişken bir analizimi de paylaşmış olayım şura da; hade len mal kıçımın freudu
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben inanıyorum bu adam bigün forumdan kız kaldıracak. kapslerini koyacak. böle paticik falan yazacak kızın orasına burasına. ve o gün biz biteceğiz
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mandalina said: hade len mal ulan senin postunu gördükçe dolaba gidip 2 mandalina alıp yiyorum.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Lyv said: sana bi kaşığa 40 tane sığacak küçüklükte mantı açan bir kız lazım One Bence mantı kapamak olmalı
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 one garip bi adam. hangimiz değilik mi mnskm! şu forum garip ve kendi çapında başarılı adamların toplanma alanı adeta. bi tane normal yok. normal olanlar gidiyor zaten
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 GodBlessStoya said: mandalina said: hade len mal ulan senin postunu gördükçe dolaba gidip 2 mandalina alıp yiyorum. aheuahueah Lyv said: sana bi kaşığa 40 tane sığacak küçüklükte mantı açan bir kız lazım One hade len mal senelerdir aynı laf
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 barnacle said: ben inanıyorum bu adam bigün forumdan kız kaldıracak. kapslerini koyacak. böle paticik falan yazacak kızın orasına burasına. ve o gün biz biteceğiz ahahaha, yoo dostum yoo, biz oğlaklar, yalnızlığın en büyük dostuyuz, olmaz öyle şeyler..
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 GodBlessStoya said: Lyv said: sana bi kaşığa 40 tane sığacak küçüklükte mantı açan bir kız lazım One Bence mantı kapamak olmalı mantı yemeği yapan kişiler bugün mantı yemeği yaptım veya mantı kapadım demek yerine mantı açtım dediklerinden olsa gerek üzerinde pek düşünmeden bu şekilde dile getirdim sevgili godblessstoya
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dasaaa said: one garip bi adam. hangimiz değilik mi mnskm! şu forum garip ve kendi çapında başarılı adamların toplanma alanı adeta. bi tane normal yok. normal olanlar gidiyor zaten başarılı hissettim.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mandelian niye pahalı ya kilosu 3-4 lira
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 one için üzülüyorum, köşede bir yerde kullanmadığım göt olsa verirdim o derece.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Lyv said: GodBlessStoya said: Lyv said: sana bi kaşığa 40 tane sığacak küçüklükte mantı açan bir kız lazım One Bence mantı kapamak olmalı mantı yemeği yapan kişiler bugün mantı yemeği yaptım veya mantı kapadım demek yerine mantı açtım dediklerinden olsa gerek üzerinde pek düşünmeden bu şekilde dile getirdim sevgili godblessstoya Ben bu konuda mantı açtım diyenlere çok kırgınım
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mandalina said: GodBlessStoya said: mandalina said: hade len mal ulan senin postunu gördükçe dolaba gidip 2 mandalina alıp yiyorum. aheuahueah Lyv said: sana bi kaşığa 40 tane sığacak küçüklükte mantı açan bir kız lazım One hade len mal senelerdir aynı laf selam mandalin nasılsın
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 önce açtım sonra kapadım: bir mantı hikayesi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 One şu forumda karıya kıza harcadığı eforu realde harcasa illa ekmek çıkarırdı bi miktar, sonuçta her topal satıcının bir kör alıcısı vardır, vardır demi sdf
Öne çıkan mesajlar