coco Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ahahahahahaahahah sözüm yok. bitti. ahahah
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 çıkın aradan coco tanısalım mı, ne dersin, zaten hakkımda epey bilgi edinmişsin..
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 COCOOOOOOOO BENLE TANIŞ ALKOLUM SİGARAM VAR SERSERİYİM ADETA BİR DELİKURŞUN
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 "sigara içmeyen alkol de almamıştır" kafasını yaşayan bir birey kalkıp başka biriyle dalga geçiyor ya asdkjd sigara çok möhim aman için yoksa adamdan saymazlar mazallah lol
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Esrar içip sigara içmeyen insanlar var
coco Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 algının ve argümanın böylesi... varmış demek ki. @Dworgian
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 benjani said: Esrar içip sigara içmeyen insanlar var Şu saçmalığı da sigaranın yanında övmeyin.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dasaaa mı cidden o ? onaylasın birileri. niye saklıyomuş ki yüzünü kilolu sivilceli falan değil. orjinal oyun koleksiyonu yapıp uzun uzun yazılar yazardı zaten öyle olsa. tanıdık geldi tey tey.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 coco said: algının ve argümanın böylesi... varmış demek ki. @Dworgian vallahi yazıldığını algılarız genelde. cümleni alıntılamıştım. oku bakalım bi. "sigara içmemiş, dolayısıyla içkinin tadını bildiğini düşünmüyorum." gibi birşey olası algı 1) sigara içmeyen kişi içkiden zevk almaz tadını gerçekten bilemez 2) sigara içmemiş insan içki de içmez 2 si de saçma?
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Nazca said: benjani said: Esrar içip sigara içmeyen insanlar var Şu saçmalığı da sigaranın yanında övmeyin. aynen
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 o dasaaa değl ama ondan daha iyi dasaa . o ne lan öyle
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 @dworg sigara BİLE içmemiştir anlamında dedi bence. daha yaygın, daha genel bir şey ya sigara türkiyede o yüzden.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 @fede Keşke bugün seni bi dövseydim ya :>
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Akito said: @dworg sigara BİLE içmemiştir anlamında dedi bence. daha yaygın, daha genel bir şey ya sigara türkiyede o yüzden. çevir kazı yanmasın
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Akito said: @dworg sigara BİLE içmemiştir anlamında dedi bence. daha yaygın, daha genel bir şey ya sigara türkiyede o yüzden. anladım =)
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 emin misin? bak sinvda cikicak bunlar.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sonra yok elektrikler kesikti, yok calısamadım falan anlamaz aquila.. verir 0'ı..
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aquila said: emin misin? bak sinvda cikicak bunlar. sınavda çıkanlara yazana göre cevaplarım. hoca doğru değil derse, ben böyle dedimdiydimdi derse, dekana giderim!!1! edit: nokta virgül vs
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 coco said: yahu bu arada; gecenin şu vakti aklıma gelmişken bir analizimi de paylaşmış olayım şura da; paticiğimizin sevgili 0ne'nı varya anlizciğim onun hakkında lol. şimdi 0ne'cığımızın özgüvenini trollemekten de öte hatta inanamıyoruz ya ehehe zaman zaman, aslında çok haklı bir özgüveni olduğunu düşünüyorum kendisinin. şöyleki; 25 yaşında, bursalı, bakir bir delikanlıymış kendisi. forum arama butonu dedi bunları bana. kesin sigara da içmemiştir hayatında, dolayısıyla alkolün tadını (hertürlüsünün) bilmediğine de bahse girerim. şimdi sen böylesi temiz bir zihnin özgüvenini nasıl sorgulayabilirisn ki... olsun varsın yağlar kasa dönüşsün eheheheh onda o beceri de vardır kesin lol bu özgüvenle. 0ne'cım gel kanatlarımın altına alayım seni.. Tehlikeli sularda yuzuyosun kuzum Nerdeysen bulur nikahina gecirmeye kalkar benden soylemesi
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bu tartısmada coco yu daha samimi buldum dworgian haksız
Öne çıkan mesajlar