GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yok o eli cepte olan büyük dedem babaanemin babası. Adana'ya araba getirmişler millette otlarla süslemiş falan sdfs
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BabacumMostors said: kiwindon sen hâlâ ünlü olamadın mı? ÜNLÜ OLSANA LAN!! forumca umutların kaynağı oldun, sen ünlü ol sonra bizi de yanına aldır ÜNLÜ OL LAN!! Ha yeni gördüm, dün ilk defa birisi beni tanıdı heh
Akito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sol tarafta 2 tane siyahi köle var BEYLER ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 GwindonSurion said: BabacumMostors said: kiwindon sen hâlâ ünlü olamadın mı? ÜNLÜ OLSANA LAN!! forumca umutların kaynağı oldun, sen ünlü ol sonra bizi de yanına aldır ÜNLÜ OL LAN!! Ha yeni gördüm, dün ilk defa birisi beni tanıdı heh işte yavaş yavaş, şimdi eser miktarda ünlüsün ama yakında az ünlü olacaksın sonra gerisi gelir, sen bi az ünlü ol paticik viral rüzgarını arkana aldın mı daha da durdurulmazsın
Akito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fistan cafesine gwindonun ziyaretinin fotoğrafını asarak başlasın. PATİLER OMUZ OMUZA.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 arkadaşım fotoya açıklık getirsene. araba kimin? sağda soldaki samanlar ne? araba önündeki milletin efendisi köylü oturuşlu adam kim? o fotoğraf kimin? büyük deden toprak ağasımıydıi? arkadaki de şöförü mü? fotoğrafın çekildiği yıl ve yer nedir? insanlar merak içinde ama. hem ünlü olayım hemde özelimi hayatımı kimseye açmayım. oh ne ala. ben de ünlü olayım o zaman.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Araba büyük dedemin, arkasındaki şoförü, yıl babaanem şimdi 70 -80 yaşlarında ona göre bir yıl, bu dedem de annemin babası da Adana'nın eski neylerinden deniyorsa onlarından (pamuk fabrikaları bağlar bahçeler falan) ama bana bir kuruş bile kalmadı lan hiçbirinden.... Fotoğraf da Adana'da çekildi daaha ayrıntılı bilgim yok heh Edit: Dedemin eski fabrikasını da bi gezdim o hanımın çiftliğindeki fabrikanın 2-3 katı falan, sonra elimi cebime soktum gözlerimden yaş geldi
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yanılıyorsun sana tertemiz bir soyad bırakmışlar.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Soyad da babamın babasının mesleğinden sülalede kuyumcu olmayan tek kişi benim, dizide oynamaya başlayana kadar hobisi olsun yapsın çocuk diyorlardı bana ahah
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Gerçi babaanne denmiş o soyad da değişmiştir. Üzgünüm dostum.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bildiğin dram çıktı ya lan. sormaz olaydım. olsun abi senin gönlün zengin. sevenlerin var hem.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Röportaj verir gibi cevapladım ben de
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 küheylan said: Yanılıyorsun sana tertemiz bir soyad bırakmışlar. Shewster?
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ünlü olanın çevresi de ünlü olsa ne süper olurdu dimi. Bir süre sonra herkes ünlü ünlü gezerdi. O zaman da ünlü olmanın anlamı kalmazdı tabii :/ Gördün mü yine arz talep, yine ekonomi peh
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendikten sonra çıkışta görüntülenen ünlünün yanındaki saplar biz olucaz işte. ucundan kıyısından yararlanıcaz adamın şöhretinden.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Öyle kanka kardeş tadında olmadıktan sonra çocukluk arkadaşını bile unutur insan o ortamlara girince :/ Tabii Gwindon yapmaz öyle şey o ayrı. O unutmaz geçmiş günleri teeey Edit; (sanki ben tanıyorum adamı da unutmasın diye şimdiden gaz veriyorum gibi oldu da, öyle degil genel görüs benimkisi)
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sap olan bizleriz. yani bizim için olağan birşey o erkek erkeğe eğlence. senin için ise olağandışı birşey olduğu için haber niteliği taşıcak. sen bıkmışsın artık hep karı kız alemi şöyle iki sap muhabbetine gireyim demişsin. sen merak etme ayarlamaları yapıcaz. moral bozmak yok.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 imamizer said: senin için ise olağandışı birşey olduğu için haber niteliği taşıcak. sen bıkmışsın artık hep karı kız alemi.... Aman abi türk medyası masum masum bakmaz o duruma
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 GwindonSurion said: Yok o eli cepte olan büyük dedem babaanemin babası. Adana'ya araba getirmişler millette otlarla süslemiş falan sdfs adam adananın sayılı zenginlerinden beyler ona göre
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sparkcaster said: GwindonSurion said: Yok o eli cepte olan büyük dedem babaanemin babası. Adana'ya araba getirmişler millette otlarla süslemiş falan sdfs adam adananın sayılı zenginlerinden beyler ona göre. Yok be zırnık koklayamamış
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dworgian said: Tabii Gwindon yapmaz öyle şey o ayrı. O unutmaz geçmiş günleri teeey bence kız meselesi olursa direk satar ben öyle bi potansiyel gördüm onda
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 imamizer said: arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendikten sonra çıkışta görüntülenen ünlünün yanındaki saplar biz olucaz işte. ucundan kıyısından yararlanıcaz adamın şöhretinden. Daha çok Doğuş'un yancıları gibi sdf.
liberal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GwindonSurion said: Size babaanemin bir fotoğrafını paylaşmak istedim Arabadaki küçük çocuk babaanem,eli cebinde olan adam da büyük dedem (benziyorum biraz da o kadar değil, Hitler bıyığını büyük dedemden görüp öyle yapmış) http://i.imgur.com/fWvoP.jpg Abi şöyle kıyafetlere hastayım. 1930 amerika ingilteresi falan hele şahaneydi. şimdi giysek noldu la kim öldü ya da nereye pizevenk mi oldun la deniyor. sokim.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ardeth said: Dworgian said: Tabii Gwindon yapmaz öyle şey o ayrı. O unutmaz geçmiş günleri teeey bence kız meselesi olursa direk satar ben öyle bi potansiyel gördüm onda Ünlü olurken kızlar default, o yüzden gg
Öne çıkan mesajlar