TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şimdilik el parçalamaya devam dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ellerim bombos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Masamdaaa selpaklarrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yuregimde bir sizi diycektin aptalinsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ellerim dolu aklım başka yerde pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ulan kac bin yillik kliseye girdiniz gene kadinlarin istediklerini soyledigi erkek ile gercekten istedikleri erkek arasinda uzaktan yakindan bir alaka yoook kadinlar beta erkekleri sirf vitrin icin istiyorlar, evinde otursun butun parasini bana versin, cocuk yapiyim okutsun, gidiyim hava atiyim hed ehodo isin icine cinsellik girdigi zaman butun kadinlarin ayilari ve hirt pislik adamalri tercih ettigi bilimsel olarak onaylanmis birsey bu dunyada en cok hatun yapan adamlar direk sovenistlerdir, her turlu hakareti asagilamayi yaparlar,toplum icinde kadin GERI KAFALI, SOVENIST PISLIK DOMUZ der bagirir ama geceyi bu adamin yataginda gecirir kisacasi http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/025/825/1254500322904.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 o lahanayi bu ise karistirma dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 TeddyLop said: kami said: türkiyede tam tersi o. maço olmazsan terkedilirsin genelde. Yoo,varoşta mı yaşıyosun da böyle düşünüyorsun? varoşlukla bağlantı kurabildiğine çok varoşta yaşadın heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 gızlar piç mi sever efendi mi geyiği hala devam ediyor mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yazili belgelerden gidersek antik misirdan beri tartisiyoruz bi bu bide mo 3000 den kalma hiyerogliflerdeki rahibin "yeni nesil cok dejenere, cok terbiyesiz ve ahlaksizlar" geyigi ile kol kola gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sen de gel su cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Marty said: ruslar maco seviyo gencler. sori. abi rus erkekleri ilgilenmiyor bile. lol ruslara az işvelenin, sonra siz de iplemeyin işte. SONRA MSN İSTEYİN! VERİRSE HEMEN SEKİS! BANA TEŞEKKÜR EDERKEN KLİPİTORİSİ TOKATLAYIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya bi de bişiyi kadınlar için yapıyorsanız yapmayın abi. çünkü bi kırıksınız, bi ılıksınız demektir bu. kendiniz için ne bok yiyorsanız yiyeceksiniz. içinizden geliyorsa alın abi kaşınızı. gay demem bak. "kendi istemiş diye kaşları almış pis faggot" derim elbette. ama karı istedi diye alırsanız faggottan da aşağısınız derim. ya da onu bile demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi burda turk oldugunu soylersen kizlarin gozlerinde dolar isaretini gorebiliyosun. hic zevkli degil o isler. aha turk!, bu beni besler! diye kafasinda baloncuk cikiyo. baloncuk cikti, okudum anladim ben senin mantigi diyosun, iplemiyo da, gidiyo hala 15 dolara meyve suyu siparis ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Marty said: abi burda turk oldugunu soylersen kizlarin gozlerinde dolar isaretini gorebiliyosun. hic zevkli degil o isler. aha turk!, bu beni besler! diye kafasinda baloncuk cikiyo. baloncuk cikti, okudum anladim ben senin mantigi diyosun, iplemiyo da, gidiyo hala 15 dolara meyve suyu siparis ediyo AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH abi 15$a geçiriyorsun işte vaktini. elektrikli battaniye fiyatına yatağını ısıt işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kami said: TeddyLop said: kami said: türkiyede tam tersi o. maço olmazsan terkedilirsin genelde. Yoo,varoşta mı yaşıyosun da böyle düşünüyorsun? varoşlukla bağlantı kurabildiğine çok varoşta yaşadın heralde? Halen varoşta yaşıyorum,7 nesil varoşta yaşamışız biz. Fakir öl yada uğrunda öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ah paran olsa iyi okullara gider ve dahi anlamındaki de yi ayırabilirdin! ya da olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 olm varoşa hollanda lop tavşanı mı alınır lan ? hollanda düzlüklerinden varoş tepelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Viktor said: ulan kac bin yillik kliseye girdiniz gene kadinlarin istediklerini soyledigi erkek ile gercekten istedikleri erkek arasinda uzaktan yakindan bir alaka yoook kadinlar beta erkekleri sirf vitrin icin istiyorlar, evinde otursun butun parasini bana versin, cocuk yapiyim okutsun, gidiyim hava atiyim hed ehodo isin icine cinsellik girdigi zaman butun kadinlarin ayilari ve hirt pislik adamalri tercih ettigi bilimsel olarak onaylanmis birsey bu dunyada en cok hatun yapan adamlar direk sovenistlerdir, her turlu hakareti asagilamayi yaparlar,toplum icinde kadin GERI KAFALI, SOVENIST PISLIK DOMUZ der bagirir ama geceyi bu adamin yataginda gecirir kisacasi http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/025/825/1254500322904.jpg İsveçli bilim adamları araştırmış bunu kesinlikle doğru,amcamda aynı araştırmadaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 karton besliyor belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: ah paran olsa iyi okullara gider ve dahi anlamındaki de yi ayırabilirdin! ya da olacak o. Lanet olsun dostum,biz okumayı alt yazılı cnbc-e dizilerinden öğrendik dostuuum. 5 liran varmış şarap alacam Karton besleyip dasaaya satıyorum kazandığım paranın bir kısmıyla diğer varoşlardan ucuza karton alıp kalanıyla şarap alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 al lan al... al bu şarabı al al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahaha, konusu geçmişken şaraptan anlayan biri şarap hakkında bilgilerini tuto kısmında aktarabilir mi ? BİLGİ DİLENİYORUM İLGİSİZ BAŞLIKLARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 tiayip cickarip iciyorsun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://blogs-images.forbes.com/anthonykosner/files/2012/10/psy-gangnam-style-opening.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar