Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maço erkek tarzının daha az tercih ediliyor olması

Bone

Öne çıkan mesajlar

ulan kac bin yillik kliseye girdiniz gene

kadinlarin istediklerini soyledigi erkek ile gercekten istedikleri erkek arasinda uzaktan yakindan bir alaka yoook

kadinlar beta erkekleri sirf vitrin icin istiyorlar, evinde otursun butun parasini bana versin, cocuk yapiyim okutsun, gidiyim hava atiyim hed ehodo

isin icine cinsellik girdigi zaman butun kadinlarin ayilari ve hirt pislik adamalri tercih ettigi bilimsel olarak onaylanmis birsey

bu dunyada en cok hatun yapan adamlar direk sovenistlerdir, her turlu hakareti asagilamayi yaparlar,toplum icinde kadin GERI KAFALI, SOVENIST PISLIK DOMUZ der bagirir ama geceyi bu adamin yataginda gecirir

kisacasi

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/025/825/1254500322904.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi de bişiyi kadınlar için yapıyorsanız yapmayın abi.
çünkü bi kırıksınız, bi ılıksınız demektir bu.

kendiniz için ne bok yiyorsanız yiyeceksiniz.
içinizden geliyorsa alın abi kaşınızı. gay demem bak.

"kendi istemiş diye kaşları almış pis faggot" derim elbette.

ama karı istedi diye alırsanız faggottan da aşağısınız derim. ya da onu bile demem.
Sosyal ağlarda paylaş

abi burda turk oldugunu soylersen kizlarin gozlerinde dolar isaretini gorebiliyosun. hic zevkli degil o isler.

aha turk!, bu beni besler! diye kafasinda baloncuk cikiyo. baloncuk cikti, okudum anladim ben senin mantigi diyosun, iplemiyo da, gidiyo hala 15 dolara meyve suyu siparis ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

abi burda turk oldugunu soylersen kizlarin gozlerinde dolar isaretini gorebiliyosun. hic zevkli degil o isler.

aha turk!, bu beni besler! diye kafasinda baloncuk cikiyo. baloncuk cikti, okudum anladim ben senin mantigi diyosun, iplemiyo da, gidiyo hala 15 dolara meyve suyu siparis ediyo

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH

abi 15$a geçiriyorsun işte vaktini.
elektrikli battaniye fiyatına yatağını ısıt işte.
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

TeddyLop said:

kami said:

türkiyede tam tersi o. maço olmazsan terkedilirsin genelde.

Yoo,varoşta mı yaşıyosun da böyle düşünüyorsun?

varoşlukla bağlantı kurabildiğine çok varoşta yaşadın heralde?

Halen varoşta yaşıyorum,7 nesil varoşta yaşamışız biz.
Fakir öl yada uğrunda öl.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ulan kac bin yillik kliseye girdiniz gene

kadinlarin istediklerini soyledigi erkek ile gercekten istedikleri erkek arasinda uzaktan yakindan bir alaka yoook

kadinlar beta erkekleri sirf vitrin icin istiyorlar, evinde otursun butun parasini bana versin, cocuk yapiyim okutsun, gidiyim hava atiyim hed ehodo

isin icine cinsellik girdigi zaman butun kadinlarin ayilari ve hirt pislik adamalri tercih ettigi bilimsel olarak onaylanmis birsey

bu dunyada en cok hatun yapan adamlar direk sovenistlerdir, her turlu hakareti asagilamayi yaparlar,toplum icinde kadin GERI KAFALI, SOVENIST PISLIK DOMUZ der bagirir ama geceyi bu adamin yataginda gecirir

kisacasi

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/025/825/1254500322904.jpg

İsveçli bilim adamları araştırmış bunu kesinlikle doğru,amcamda aynı araştırmadaydı
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ah paran olsa iyi okullara gider ve dahi anlamındaki de yi ayırabilirdin!

ya da olacak o.

Lanet olsun dostum,biz okumayı alt yazılı cnbc-e dizilerinden öğrendik dostuuum.

5 liran varmış şarap alacam

Karton besleyip dasaaya satıyorum kazandığım paranın bir kısmıyla diğer varoşlardan ucuza karton alıp kalanıyla şarap alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...