Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - M.P. Antalyaspor | 29.10.2012 @20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denizbaris atmıs hemde haha selcuk bekir varken hasanı krasici cıkarıyo hocanız daha stoch krasic beraber oynamadı yazıktır bu adamlarra bulamayan varr
Mesaj tarihi:
Salih tabikİ oynasin ama yeri bu maclar degil. İcerde 2-0 ondeyken hatta 1-0 bile ondeyken al oyuna takima, seyirciye, formaya alissin ama bole gerili yuksek mac istim ustundeyken alirsan cocuguda yakarsin. Buyuk takimda oynamak oyle kolay degil, yok olur gider, yazik olur.
Mesaj tarihi:
Dogru goremedik de bende olmasi gerekeni soyluyorum zaten ama ole olmadi;) her taraftar sizin gibi dusunmez bole anlamsiz 3-4 kere oyuna girer ( ki sanki forvet gol aticak neden oyuna aliniyor oda belli degil) sonra pas hatalari yapar, gol yedirtir ve seyirci bundan bi bok olmaz diyip yuhlamaya baslar. Olan salihe olur. Bence oynamasini en son bekledigim macta oynadi cocuk.
Mesaj tarihi:
buca'nın bir çok maçını stadyumda izlemişimdir ve salihin hiç ilk 11de başladığını görmedim, istisnasız yedek oynayan adamı alırsan böyle olur. antalzaaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
kavurma said:

buca'nın bir çok maçını stadyumda izlemişimdir ve salihin hiç ilk 11de başladığını görmedim, istisnasız yedek oynayan adamı alırsan böyle olur. antalzaaaaaaaaa
bir bak şuraya: http://goo.gl/FBDy5 neredeyse her maç ilk 11.
  • Yeni Oluştur...