Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prodigy - Smack My Bitch Up

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle bu topici müzik bölümüne açmamamın nedeni konunun şarkıyla değil kliple alakalı olması =)
Arama yaptım şarkıyı indirecektim bir baktım klip yanında uncensored yazıyor. Neden sansürlesinler ki diye indirdim izledim. Tamam bazı adult içerik taşıyan noktaları var (çok ehe) ama klibin senaryosunu kim yazmışsa kopardı beni. Yani ilk defa bir klibin sonunda "höea?!? O neydi hülean?" oldum. İzlemeyen ve biraz adult içerik izleyecek kişilere şiddetle öneririm sırf klibi için izlenecek bir olay zaten şarkı da güzel.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
number one da akşam yayınlanan ama mtv de ayıp kabul edildiği için 12 den önce yayınlanmayan bir klip
gerçi number one da sansürlüydü

beterini gördüm
from the cradle to enslave
work it
adını hatırlayamadığım fransızca şarkı
hepsi ondan beter..[hline]B.O.S. Paladin: Die scum!
Mutie:*looks confused* Huh?
[turns a human into another green stupid smelly mutant]
Mutie:*still confused* Whut?
Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh?
Mesaj tarihi:
dur nasıldı yahu.. haa hatırlar gibi oldum şimdi.. fena değildi ama hönklediğimi hiç sanmıyorum izleyince, hiper-uçuk değildi gene.. prodigy'nin esas bir şarkısı (adı dilimin ucunda) vardı onun klibi süperdi, şarkı daha da süperdi ya. hani şu böcekli timsahlı olan..

arcane zaten necromancer onun şarkılarını dinlesem herhalde camdan atlarım.. :-p[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
Work It seksüel bişeylermi içeriyo ya?
nerde Work It diye şarkı klip görsem seks le ilgili bişeylerden bahsediliyo[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Mesaj tarihi:
Evet ben de Azmodai'nin demeye çalıştığını söylüyorum. Sonunda direk aptallıyorsun höea? hepsini bu mu yapıodu lean diye, yoksa ne bileyim öyle sırf sansür konmuş diye klip izliyeceksem turn the page bilmemne var, bu klibin bir esprisi var diye söylüyorum =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
heriflerin bir de süt içme klibi vardı yeni, gördüğüm en iğrenç klip olabilir o..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
Nıyekıne gayet efendı,aklı selım ınsanların hazırladıgı bır klıp sanatsal acıdan ızleyenı tatmın etmekle kalmıyor hayranda bırakıyor edebı yonuylen....ama ben kustum o ayrı :).....[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
sam in dediği timsahlı klip "Breathe"
çıktığı sene ödül manyağı olmuştu şarkı da klipte..

Sam orada yazdıklarımın arasında pop ta var
mesela Work it pop şarkısı
justin timberlake ve nelly söylüyor
mtv ilk başta sansürsüz verdi
sonra sansürledi[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter..
[/b]
Mesaj tarihi:
kimler prodigy fanı goreyım *! ben ben ben* neyse güzel dir prodigy nin bütün klibleri ayrıca Firestarter da güzel flm neyse i$te prodigynin bütün klibleri güzeldir adult madult cradle inda güzedir bende bütün klibleri ve kamera arkası var ızledım adamlar ısı bılıor dıyım ne dım heah
Mesaj tarihi:
prodigy hep severim yaptığı müziğin yanı sıra klipleride çok hoşuma gider şu son sütlü klibide fena deyildi :) adamın tarzı hoşuma gidiyor tek dedi nasıl daha fazla sapık görüne bilirim olan bir adam mtv izlerken babam damlar arda sırada ne bu sapık eşşolu eşşekler diyip kanlı deyiştirtir zaten ben daha geliken deyiştiririm ama bazen çok hızılı harket edebiliyor :)prodigy görünce yüzündeki tiksinme ifadesi çok hoşuma gidiyor :)

[Bu mesaj TheSilver tarafından 28 May 2003 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
prodigynin çoğu şarkısı dururda süs die durur hep dinlemem.eskiden mezar basarken açardım adrenalin için.arada fire starter ile breathe i dinliyorum aralarında ihç dinlemediklerim bile war.şimdi smack my bitch up ı dinliyorum sizin övmeniz üzerine[hline]Once I had a mind
And thoughts was given

But nowadays, in this evil age
All my sense is somewhere else

Once I had a soul
I was one with my god

But now I am abandoned
Banished from these lies

www.hayalkent.net/freestyle

• 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
demin nerden aklıma geldiyse gene izleyesim tuttu, şapka çıkardım cidden iyi kurgulamışlar. bir tane de parodisini çekmişlerdi birileri lol

youtube'da sansürsüz halini bulabilirsiniz, izlemeyenlere tavsiye edilir çok genç değilseniz. (hoş gerçi biz çok genç izledik ehu) :p
Mesaj tarihi:
heh biliyorum bunu da pek birşeye benzetememiştim, hala da benzetemiyorum. ekspresyonizm & sürrealizm elele tadında da senaryo yok.. :p
  • Yeni Oluştur...