Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Öncelikle bu topici müzik bölümüne açmamamın nedeni konunun şarkıyla değil kliple alakalı olması =) Arama yaptım şarkıyı indirecektim bir baktım klip yanında uncensored yazıyor. Neden sansürlesinler ki diye indirdim izledim. Tamam bazı adult içerik taşıyan noktaları var (çok ehe) ama klibin senaryosunu kim yazmışsa kopardı beni. Yani ilk defa bir klibin sonunda "höea?!? O neydi hülean?" oldum. İzlemeyen ve biraz adult içerik izleyecek kişilere şiddetle öneririm sırf klibi için izlenecek bir olay zaten şarkı da güzel.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 güzel bi kliptir..seneler önce izlicez die 1 e saat kurar mtv açardık[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yannış anlaşılmasın 17 yaşındaıım ama ezelden beri sewreim kendilerini[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 number one da akşam yayınlanan ama mtv de ayıp kabul edildiği için 12 den önce yayınlanmayan bir klip gerçi number one da sansürlüydü beterini gördüm from the cradle to enslave work it adını hatırlayamadığım fransızca şarkı hepsi ondan beter..[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh?
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 cradle of filth in bi klibi wardı adıı unuttum morktan adam çalmışlar klipte onu parçalıolardı..ve daha birçok cradle of filth klibi adı üstünde pisliğin beşiği[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 dur nasıldı yahu.. haa hatırlar gibi oldum şimdi.. fena değildi ama hönklediğimi hiç sanmıyorum izleyince, hiper-uçuk değildi gene.. prodigy'nin esas bir şarkısı (adı dilimin ucunda) vardı onun klibi süperdi, şarkı daha da süperdi ya. hani şu böcekli timsahlı olan.. arcane zaten necromancer onun şarkılarını dinlesem herhalde camdan atlarım.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Work It seksüel bişeylermi içeriyo ya? nerde Work It diye şarkı klip görsem seks le ilgili bişeylerden bahsediliyo[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Evet ben de Azmodai'nin demeye çalıştığını söylüyorum. Sonunda direk aptallıyorsun höea? hepsini bu mu yapıodu lean diye, yoksa ne bileyim öyle sırf sansür konmuş diye klip izliyeceksem turn the page bilmemne var, bu klibin bir esprisi var diye söylüyorum =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Prodigy manyaktir .....[hline]A little less conversation a little more action please
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 heriflerin bir de süt içme klibi vardı yeni, gördüğüm en iğrenç klip olabilir o..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Nıyekıne gayet efendı,aklı selım ınsanların hazırladıgı bır klıp sanatsal acıdan ızleyenı tatmın etmekle kalmıyor hayranda bırakıyor edebı yonuylen....ama ben kustum o ayrı :).....[hline]A little less conversation a little more action please
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 sam in dediği timsahlı klip "Breathe" çıktığı sene ödül manyağı olmuştu şarkı da klipte.. Sam orada yazdıklarımın arasında pop ta var mesela Work it pop şarkısı justin timberlake ve nelly söylüyor mtv ilk başta sansürsüz verdi sonra sansürledi[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b]
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 kimler prodigy fanı goreyım *! ben ben ben* neyse güzel dir prodigy nin bütün klibleri ayrıca Firestarter da güzel flm neyse i$te prodigynin bütün klibleri güzeldir adult madult cradle inda güzedir bende bütün klibleri ve kamera arkası var ızledım adamlar ısı bılıor dıyım ne dım heah
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 prodigy hep severim yaptığı müziğin yanı sıra klipleride çok hoşuma gider şu son sütlü klibide fena deyildi :) adamın tarzı hoşuma gidiyor tek dedi nasıl daha fazla sapık görüne bilirim olan bir adam mtv izlerken babam damlar arda sırada ne bu sapık eşşolu eşşekler diyip kanlı deyiştirtir zaten ben daha geliken deyiştiririm ama bazen çok hızılı harket edebiliyor :)prodigy görünce yüzündeki tiksinme ifadesi çok hoşuma gidiyor :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 28 May 2003 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 prodigynin çoğu şarkısı dururda süs die durur hep dinlemem.eskiden mezar basarken açardım adrenalin için.arada fire starter ile breathe i dinliyorum aralarında ihç dinlemediklerim bile war.şimdi smack my bitch up ı dinliyorum sizin övmeniz üzerine[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 work it softcore movie gibiydi walla. Bütün playmate'ler vardı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hmmm... videoklip müzik videosu anlamındadır. işin içinde müzik varsa, forumda yeri de vardır. ben bunu sallıyorum öte tarafa, haberiniz olsun kuzucuklarım...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 demin nerden aklıma geldiyse gene izleyesim tuttu, şapka çıkardım cidden iyi kurgulamışlar. bir tane de parodisini çekmişlerdi birileri lol youtube'da sansürsüz halini bulabilirsiniz, izlemeyenlere tavsiye edilir çok genç değilseniz. (hoş gerçi biz çok genç izledik ehu) :p
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 o zaman seni bir sonraki seviyeye alalım: http://youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 heh biliyorum bunu da pek birşeye benzetememiştim, hala da benzetemiyorum. ekspresyonizm & sürrealizm elele tadında da senaryo yok.. :p
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 öyle film gibi olanlar baya nadir, şimdi düşünüyorum aklıma gelmiyor o derece eheh. 30 saniyelik zihin fırtınasından anca bu çıktı: http://youtube.com/watch?v=VOBt-AKOAGw
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 City Night olayına bir bu klip birde fight club bağlamıştır beni :)
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: hangi filmde çalıyodu bu ya charlie's angels'ın ilk filmindeki f1 araba takip sahnesinde.
Öne çıkan mesajlar