sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1839492/ http://www.areyouscreening.com/wp-content/plugins/dynpicwatermark/DynPicWaterMark_ImageViewer.php?path=2012/05/ruby-sparks-poster.jpg bu filmi hala izlemediyseniz ilk questiniz bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 izliyorum su anda oyle berbat ki su ana kadar. bekliyorum sonunu, su ana kadar 3/10.. oyle boyle degil yani. sonunda ne olur bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 o kadar kotu ki foruma yaziyorum yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 demek baya güzel, izleyeyim akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi izle kesin, calvin ayni sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 7/10 oldu dicemde genede hafif baydi. metafor guzel ama gereginden uzun film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hikaye falan güzel esasen de sonunu beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Stranger than fiction diyorum bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi filmi izlerken bir yandan foruma puan vermek neyin kafasıdır adgafsjg an ve an puanlıyor adam. Filmden ne halt anlarsın öyle kendini vermedikten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Filmin hicmi sucu yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yok abi kusura bakma ama sen filme baştan şans vermemişsin, haksızsın. izlemedim ha bilmiyorum iyi mi kötü mü asasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yok artik ne yaptin yahu.. Basindan itibaren yazmadim nerden cikardin fena daraldigim yerde yazdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 zihin olarak şeyetmiştim ben aslında ama neyse.. belki de film pok gibi ve şu an boşuna konuşuyorum ondan sustum. tıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yok zaten yazdigim beni baglar. Arkadas cok begenmis ben orta begendim falan yani. Kime ne benim begenip begenmedigimden zaten. Herkesin kendi zevki beklentisi begenisi yani. Kimsenin begenmedigi filmi cok begendigimde olmustur begenileni begenmedigimde. Alma verme meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 film kötü değil, çerez. beklentisiz gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yaktin beyini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=74B_DM0mNGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 lol bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kanuni said: Yok zaten yazdigim beni baglar. Arkadas cok begenmis ben orta begendim falan yani. Kime ne benim begenip begenmedigimden zaten. Herkesin kendi zevki beklentisi begenisi yani. Kimsenin begenmedigi filmi cok begendigimde olmustur begenileni begenmedigimde. Alma verme meselesi. ahahah naaptın abi ne alaka konumuzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ustteki video iste abicim :) karisti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 off güldüm dafshfghas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kanuni said: Yok zaten yazdigim beni baglar. Arkadas cok begenmis ben orta begendim falan yani. Kime ne benim begenip begenmedigimden zaten. Herkesin kendi zevki beklentisi begenisi yani. Kimsenin begenmedigi filmi cok begendigimde olmustur begenileni begenmedigimde. Alma verme meselesi. hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 İzledim şimdi, rahat 7/10 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 film 10numara 5yıldız panpalar eleman senkoya benzeten birtek ben mi varım? (senko hadi yırttın ekmek düşer burdan :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar