dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben belin kalça ile birleştiği yerde yaptığı kıvrımlı dalgayı çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 onu diyorum olm işte, ikili geldiğinde daha boktan olabiliyo. Hangi senedeki tsunamiydi hatırlamıyorum da iki yer plakası kırılıp bir diğerinin altına giriyodu analize göre. (bu 2004'teki sanıyodum da değilmiş galiba) onda iki ardışık tsunami dalgası oluşuyodu, biri kırılma sonucu çöken kara parçası yüzünden, diğeri de o kara parçasının diğerinin altına girerek üsttekini yükseltmesi yüzünden... Sonuç olarak tsunami endonezyada mı ne (yeri de hatırlamıyorum sdf) önce nispeten "sakin" bi su baskını gibi oluyodu ama ikinci dalga geldiğinde karada normalde olacağından daha da içlere giriyodu bi anda. Önceki dalga sürtünmeyi azaltmış oluyodu çünkü... Lan galiba bu 2004 tsunamisi o da, şu animasyon yüzünden emin olamıyorum, neyse sdf edit: o dediğin dalga ayrı zaten. uuu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 peki madde parçacık mı dalga mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 said: onu diyorum olm işte, ikili geldiğinde daha boktan olabiliyo. abi bilim adamlarının yüzyıllardır bulamadığı şeyi buldun lan!!! yok yok şaka bulamadın elbette. tek kırılmada zeminin yaptığı displacement dikey olarak aşırı büyük olur ve inanılmaz uzun bi hat üstünde gerçekleştirir mesela. derinlik de uygundur etc. tek kırılma ile süper büyük dalgalar çıkartır. ikili vs tekli gibi bi durum yok yani. aktarılan enerji ve zeminin durumu vs gibi binbir türlü parameter var ama. ha ona rağmen kimse "evet abi dalga boyu şu olacak" diyemiyor. zor ve yeni bi dal keza bunlar. onu bırak earthquake engineering bile çok yeni bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sdfsdf lan bi an sevinmiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 herşey allahtan olm ne earthquake engineeringi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi o ayrı mesele! biz de inanıyoruz, biz de yüce rabbe sığınıyoruz!!! bak koskoca caponya boyun eğdi dev dalgalara. hani teknolociydi! ilk olarak dua edeceksin arkadaşım. senin gücün yetmiyor herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://img520.imageshack.us/img520/7795/clipimage00151549epk8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 said: In god we trust, all others bring data W.E.Deming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 işin kötü tarafı ne biliyor musun abi? şu 7.4 yetmedi mi? pankartını tutan kadını bul, bugün konuş. düşünceleri aynıdır, pişmanlık duymuyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Pişman olacak bişey yaptığının farkında değil ki. Bi maymundan farksız yaşıyo resmen. İnsanlığın büyük çoğunluğu böyle yaşıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tsunamide sörf yaparım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 işin kötüsü -mi ayrı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Sandy geliyor asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 @dasaaa mr hand yoldan geçen adamdan fazla bilmediği konuda iki paragraf döşeyip haklı çıkarmak istemiş kendini ki namı bozulmasın. işte böyle poser adamlar götürüyor kızları, biz de araksından tsunami dalga sistemidir diyip izliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 BEN BİLİMLE EVLİYİM!!!!! 76yaşında otel odasında öldükten 1hafta sonra bulundu. Otel yönetimi cesedinin çöpe atılmasını istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 olasi istanbul depremini tetikler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 goldbären said: @dasaaa mr hand yoldan geçen adamdan fazla bilmediği konuda iki paragraf döşeyip haklı çıkarmak istemiş kendini ki namı bozulmasın. işte böyle poser adamlar götürüyor kızları, biz de araksından tsunami dalga sistemidir diyip izliyoruz... ney? adam akademik olarak ilgileniyo olm konuyla, heralde benden çok şey bilecek sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kiyamet gelsede kopsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 1 ay falan var daha ona :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahaha ben de onu diyorum. akademik adama kafa tutan vatandaş modeli işte kızları bu atılgan erkekler götürüyor. akademik dasaa ise gözyaşlarını içine akıtıp daha da gömülüyor kitaplarının içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 burada kitaplarım da yok lan. anca pdf okuyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 BAKÜ'DE SÜR@ DEPREMİ!!! şeklinde manşet at. belki ilgi çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar