Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Test İnceleme

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 14 Ekim 2004 12:25 tarihinde demiş ki:
PVP ve PVM serverlarını şöööyle etraflıca karşılaştırır mısın?
benim oynadığım pvm ydi galiba yapabildiğin teşey yaratık kesmek duello yapmak başka bişe yok elfim önümdek koca tauren geçiyo mön mön bakıyorum... ha ne olur bu serverda kafan dinlenik olur ancak dungeon fln dalarsın oda ancak lvl 60 çıktıktan sonra zevk verir tek başına lvl 20 geçince bayıyor.... clanın fln olmalı öle bişeler olur belki... pvp ise daha pek oynayamadım ... bakıcaz nasıl oluyor diye ama bu aralar pek fazla kasmıyorum ne bilim pek istekte gelmiyo içimden... ilham gelmesini bekliyorum...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffChu, 14 Ekim 2004 15:03 tarihinde demiş ki:
PvP de bazı bölgeler "Horde Territory" veya "Alliance Territory" diye ayrılmış durumda. Mesela bir "Human Mage" "Horde" Topraklarına girdimi mesaj kısmında "Brill is under attack" gibi bir mesaj gelir. Sizde onu bulup bir güzel pataklarsınız.

aynen öyle:) hatta grup oluşturup şehir fln bile basabiliyorsun :) tabi lvl 70 lik lvl 90 lık korumaları nasıl devircen o ayrı mesele :)
Sosyal ağlarda paylaş

şööle
beta serverlarında zaten horde ve alliance diye bölgeler ayrılmış durumda. birbirinin toprağına girmeden çok bi olay çıkmıyor

bunlardan farklı olarak PvP serverlarında bir de contested diye adlandırılan zonelar var.

PvP server'ı için konuşursak:
Şimdi her ırkın bir başlangıç zonu bir de geçiş zonu var.
Mesela tristfallglades(undead), durator(orc troll), morgule (tauren) horde'unbaşlangıç zoneları. silverpine forest ve barrens de geçiş zoneları. Bu zonelar hem PvP hem de Beta serverlarında Horde toprağı. Bu bölgelerde bir alliance görürseniz siz ona saldırmadığınız sürece o size saldıramaz. Tek istisnası geçiş zonelarındaki Instance dungeonların girişleri, oralar contested ama orda da pek adam olmuyo yani paniğe mahal yok :)

Contested zone ise free for all combat alanı. Bütün level25 üstü zonelar bu şekilde. Bu zonelarda bir horde bir de alliance camp ı bulunuyor genelde ve etrafta quest yapıyorsunuz. Bu zonelarda da lojistik durumlarına göre bi taraf biraz daha dominant oluyor çoğunlukla.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Khalima........Shaman of the Legio Noctis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 15 Ekim 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
hm yani şimdi pvp serverda da mı once karşı tarafın saldırmasını beklemek gerekiyor ben direk saldırabiliyorsun diye biliyordum...
karşı taraf ne ki kardeş :) ona görede sen karşı tarafsın ozaman hiçkimse savaşamazdı :)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

Allience vs. Horde

edit : bu arada pija sslerde ekranın sağ tarafında diablodaki gibi ufak bi resim var, pantalonlar sarı. Itemlara durability mi konuldu nedir o?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 16 Ekim 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 16 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Allience vs. Horde

edit : bu arada pija sslerde ekranın sağ tarafında diablodaki gibi ufak bi resim var, pantalonlar sarı. Itemlara durability mi konuldu nedir o?

pek anlayamadım ss yi söylersen hangisi açıklarım herhalde....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 17 Ekim 2004 15:36 tarihinde demiş ki:
Etkisi nedir durability'nin? Ve 0 olunca ne oluyor?

said:
Durability

Item durability is now in the game. Item durability is an important
aspect of World of Warcraft that will work to stabilize the economy,
decrease inflation specifically in the high end game, and in general
keep prices of player sold items lower than normally would occur without
such a feature. Durability should also add additional depth to the game
since players will have more variety in their items and more abilities
will be added over time to interact with durability. Item durability is
different from item decay in that players will never lose items through
item durability.

Durability key points
- All armor and weapons have durability, but not trinkets, cloaks, shirts,
guild tabards, necklaces and rings.
- Items remain at full effectiveness until they have no durability. Their
power does not degrade.
- Items cannot permanently break.
- All armor/weapon vendors can repair durability in exchange for cash.
- When an item reaches zero durability, it no longer gives the player any
benefit; it acts as though it does not exist until repaired.
- Professions cannot repair durability, but we will discuss ways for the
professions to interact with them in the future.
Sosyal ağlarda paylaş

abarttığınız kadar sorun çıkarmıyor her itemin dayanıklılığı var ve savaştıkça düşüyo mesela 14/14 ken 2-3 savaşla 12/14 oluyor hemen gidiyosun eşya satın aldığınyere çok ucuza tamir ediyolara... bence çok mantıklı yapmışlar...ben hala suyun içine girpi çıkınca kuu olmasından kıl kapıyorum karakterin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce "Contested Zone" lardan birinde Quest için bulunuyordum. Bir baktım Human rogue lvl 19 tepeye çıkmış bakınıyor. Bende stealth oldum - canıda %85 doluydu - arkasına geçtim. "Garrote + Sinister Strike + Slice and Dice" vuruşlarını yaptım. Tabi bu arada "Evasion" açtım. Ben bunları yaparken o da bana vuruyordu tabiki. Sonra bir baktım "Sprint" ile kaçmaya çalışıyor. Bende ondan aşağı kalmayıp "Sprint" tuşuna bastım ve 3-4 saniye sonra suda yakaladım. En sonda ne mi oldu? Resme bakın görün... :)

Aramachus (LvL 18 Undead Rogue) vs Baruck (LvL 19 Human Rogue)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...