PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Qui, 14 Ekim 2004 12:25 tarihinde demiş ki: PVP ve PVM serverlarını şöööyle etraflıca karşılaştırır mısın? benim oynadığım pvm ydi galiba yapabildiğin teşey yaratık kesmek duello yapmak başka bişe yok elfim önümdek koca tauren geçiyo mön mön bakıyorum... ha ne olur bu serverda kafan dinlenik olur ancak dungeon fln dalarsın oda ancak lvl 60 çıktıktan sonra zevk verir tek başına lvl 20 geçince bayıyor.... clanın fln olmalı öle bişeler olur belki... pvp ise daha pek oynayamadım ... bakıcaz nasıl oluyor diye ama bu aralar pek fazla kasmıyorum ne bilim pek istekte gelmiyo içimden... ilham gelmesini bekliyorum...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 PvP de bazı bölgeler "Horde Territory" veya "Alliance Territory" diye ayrılmış durumda. Mesela bir "Human Mage" "Horde" Topraklarına girdimi mesaj kısmında "Brill is under attack" gibi bir mesaj gelir. Sizde onu bulup bir güzel pataklarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: OffChu, 14 Ekim 2004 15:03 tarihinde demiş ki: PvP de bazı bölgeler "Horde Territory" veya "Alliance Territory" diye ayrılmış durumda. Mesela bir "Human Mage" "Horde" Topraklarına girdimi mesaj kısmında "Brill is under attack" gibi bir mesaj gelir. Sizde onu bulup bir güzel pataklarsınız. aynen öyle:) hatta grup oluşturup şehir fln bile basabiliyorsun :) tabi lvl 70 lik lvl 90 lık korumaları nasıl devircen o ayrı mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Brill nedir yahu? Şehir mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Qui, 14 Ekim 2004 16:45 tarihinde demiş ki: Brill nedir yahu? Şehir mi? Evet, unutmuşum Brill bir şehirdir. [Bu mesaj OffChu tarafından 14 Ekim 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 şööle beta serverlarında zaten horde ve alliance diye bölgeler ayrılmış durumda. birbirinin toprağına girmeden çok bi olay çıkmıyor bunlardan farklı olarak PvP serverlarında bir de contested diye adlandırılan zonelar var. PvP server'ı için konuşursak: Şimdi her ırkın bir başlangıç zonu bir de geçiş zonu var. Mesela tristfallglades(undead), durator(orc troll), morgule (tauren) horde'unbaşlangıç zoneları. silverpine forest ve barrens de geçiş zoneları. Bu zonelar hem PvP hem de Beta serverlarında Horde toprağı. Bu bölgelerde bir alliance görürseniz siz ona saldırmadığınız sürece o size saldıramaz. Tek istisnası geçiş zonelarındaki Instance dungeonların girişleri, oralar contested ama orda da pek adam olmuyo yani paniğe mahal yok :) Contested zone ise free for all combat alanı. Bütün level25 üstü zonelar bu şekilde. Bu zonelarda bir horde bir de alliance camp ı bulunuyor genelde ve etrafta quest yapıyorsunuz. Bu zonelarda da lojistik durumlarına göre bi taraf biraz daha dominant oluyor çoğunlukla.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hm yani şimdi pvp serverda da mı once karşı tarafın saldırmasını beklemek gerekiyor ben direk saldırabiliyorsun diye biliyordum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: fortinbras, 15 Ekim 2004 17:53 tarihinde demiş ki: hm yani şimdi pvp serverda da mı once karşı tarafın saldırmasını beklemek gerekiyor ben direk saldırabiliyorsun diye biliyordum... karşı taraf ne ki kardeş :) ona görede sen karşı tarafsın ozaman hiçkimse savaşamazdı :)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hayır işte illa onun toprağındaysam ondan mı saldırı bekleyecem pvp serverında ben pvpyi herkes herkese istediği yerde istediği şekilde saldırabiliyor diye biliyordum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 öyle zaten doru biliyosun[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 öle diil işte,50 kere sölendi bugün yada dün Kalima nın yazdığı yazıyı okuyun bari o gayet güzel anlatıyor olayı[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 PvP yi AvH olarak düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Avh ne dersem döver misiniz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Avh = ayağından vur hergeleyi gibi bişey sanırım :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Allience vs. Horde edit : bu arada pija sslerde ekranın sağ tarafında diablodaki gibi ufak bi resim var, pantalonlar sarı. Itemlara durability mi konuldu nedir o?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 16 Ekim 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 skill cap kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: axedice, 16 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Allience vs. Horde edit : bu arada pija sslerde ekranın sağ tarafında diablodaki gibi ufak bi resim var, pantalonlar sarı. Itemlara durability mi konuldu nedir o? pek anlayamadım ss yi söylersen hangisi açıklarım herhalde....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: axedice, 16 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Allience vs. Horde edit : bu arada pija sslerde ekranın sağ tarafında diablodaki gibi ufak bi resim var, pantalonlar sarı. Itemlara durability mi konuldu nedir o? Evet durability olayı[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 "Durability" olayı geldi en son "patch" te... Sadece para tuzağı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Etkisi nedir durability'nin? Ve 0 olunca ne oluyor?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 0 olunca silahın damage vermiyor, ama armor ın durability sıfırlanınca emin diğilim armorda düşüş oluyormu die.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 durability sifir olunca sanirim o item yokmus gibi oluyor.. Ama yok olmuyor.Kirilma, patlama, catlama olmuyor yane.. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Qui, 17 Ekim 2004 15:36 tarihinde demiş ki: Etkisi nedir durability'nin? Ve 0 olunca ne oluyor? said: Durability Item durability is now in the game. Item durability is an important aspect of World of Warcraft that will work to stabilize the economy, decrease inflation specifically in the high end game, and in general keep prices of player sold items lower than normally would occur without such a feature. Durability should also add additional depth to the game since players will have more variety in their items and more abilities will be added over time to interact with durability. Item durability is different from item decay in that players will never lose items through item durability. Durability key points - All armor and weapons have durability, but not trinkets, cloaks, shirts, guild tabards, necklaces and rings. - Items remain at full effectiveness until they have no durability. Their power does not degrade. - Items cannot permanently break. - All armor/weapon vendors can repair durability in exchange for cash. - When an item reaches zero durability, it no longer gives the player any benefit; it acts as though it does not exist until repaired. - Professions cannot repair durability, but we will discuss ways for the professions to interact with them in the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 abarttığınız kadar sorun çıkarmıyor her itemin dayanıklılığı var ve savaştıkça düşüyo mesela 14/14 ken 2-3 savaşla 12/14 oluyor hemen gidiyosun eşya satın aldığınyere çok ucuza tamir ediyolara... bence çok mantıklı yapmışlar...ben hala suyun içine girpi çıkınca kuu olmasından kıl kapıyorum karakterin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Biraz önce "Contested Zone" lardan birinde Quest için bulunuyordum. Bir baktım Human rogue lvl 19 tepeye çıkmış bakınıyor. Bende stealth oldum - canıda %85 doluydu - arkasına geçtim. "Garrote + Sinister Strike + Slice and Dice" vuruşlarını yaptım. Tabi bu arada "Evasion" açtım. Ben bunları yaparken o da bana vuruyordu tabiki. Sonra bir baktım "Sprint" ile kaçmaya çalışıyor. Bende ondan aşağı kalmayıp "Sprint" tuşuna bastım ve 3-4 saniye sonra suda yakaladım. En sonda ne mi oldu? Resme bakın görün... :) Aramachus (LvL 18 Undead Rogue) vs Baruck (LvL 19 Human Rogue)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar