Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop - ve + lar

vadaa

Öne çıkan mesajlar

i5 işlemcili gt4xx veya gt5xx serisi 15.6" bi laptop dediğin oyunları orta ayarlarda gayet rahat oynarsın, bendeki laptop gt320m ekran kartına sahip buna rağmen hon wow sc2 wc3 dota2 cs:go + 720p film/diziler çatır çatır

ama işte bana göre tek eksi yanı laptopa bişeyler dökülmesi, yada birinin çarpıp, vurup, kırıp düşürüp kullanılmaz hale getirebilmesi,

geçen hafta kardeşim sağolsun 165 TL lcd panel parası girdi
Sosyal ağlarda paylaş

vadaa said:

batarya olayı nedir mesela hon oynuyosun diyelim
surekli sarj oluyor konumunda yani fişte takılı olmalı
sanırım
aslında iki konuda sıkıntılıyım
ısınma ve batarya

ısınma ve batarya laptopun marka ve modeline bağlı.

Benim laptopun ısınma derdi yok, normal işler (film dahil, oyun hariç) pili 4-5 saat dayanıyor. Bu bakımdan inanılmaz rahat bir alet oluyor laptop.

Oyun için malesef pil'de çok randıman alamıyorsun, prize takılıyken oynamak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynamak icin aletin catir catir calistirmasi yetmiyor ki. yani bir sc yi notebookta oynamam mumkun degil. arcade oyunlar falan oynaniyor anca

aletlerin avantaji tasinabilmesi mobil olmasi, pille elektrige bagimli olmadan calismasi iste.
eksileri isinmasi upgrade edilememesi falan filan. ben ozellikle klavyelerini hic sevmiyorum. uzun sureli kullanimda can sikiyor yoruyor
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

ben ozellikle klavyelerini hic sevmiyorum. uzun sureli kullanimda can sikiyor yoruyor

Bu büyük bir sorun değil ki. External klavyeleri de laptopa takabiliyorsun. Masaüstünde hangi klavyeyi kullanıcaksan tak laptopa kullan. Bu şekilde kullanan tandiklarim var. Monitor ufaksa büyük bir monitöre'de takabilirsin. Diğer adıyla bir masaüstü olarak da kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

nuki said:

Nekro said:

ben ozellikle klavyelerini hic sevmiyorum. uzun sureli kullanimda can sikiyor yoruyor

Bu büyük bir sorun değil ki. External klavyeleri de laptopa takabiliyorsun. Masaüstünde hangi klavyeyi kullanıcaksan tak laptopa kullan. Bu şekilde kullanan tandiklarim var. Monitor ufaksa büyük bir monitöre'de takabilirsin. Diğer adıyla bir masaüstü olarak da kullanabilirsin.

monitoru ayri klavyeyi ayri taktiktan sonra ne anlami kaldi abi
Sosyal ağlarda paylaş

evdeyken masaüstü, çantaya atıp dışarı çıkınca dizüstü

benim notebook'un tüm usb slotları dolu, klavye + mouse + soğutucu, neyseki soğutucu bana extra 2 usb slotu sağlıyo o yüzden external hdd yada flash bellek bağlarken sorun cıkartmıyor. Bazı hd filmleri izlerkende HDMI cıkısından bağlıyorum tv'ye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...