vadaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hon diablo dota falen oynamak film segretmek icin dizüstü pc nin evde bok işimi var dedirten + veyahut - leri neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 i5 işlemcili gt4xx veya gt5xx serisi 15.6" bi laptop dediğin oyunları orta ayarlarda gayet rahat oynarsın, bendeki laptop gt320m ekran kartına sahip buna rağmen hon wow sc2 wc3 dota2 cs:go + 720p film/diziler çatır çatır ama işte bana göre tek eksi yanı laptopa bişeyler dökülmesi, yada birinin çarpıp, vurup, kırıp düşürüp kullanılmaz hale getirebilmesi, geçen hafta kardeşim sağolsun 165 TL lcd panel parası girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 laptopların performansı yetecegini düşünebilirsin, ama sektör o kadar hızlı ilerliyorki 2k lık bir laptop seni atıyorum 2 yıl götürürse 2k lık pc 4 yıl götürme olasılıgı daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 batarya olayı nedir mesela hon oynuyosun diyelim surekli sarj oluyor konumunda yani fişte takılı olmalı sanırım aslında iki konuda sıkıntılıyım ısınma ve batarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 benim gibi göçebe hayatı yaşıyorsan laptop'un taşınabilir olması çok önemli oluyor. Göçebe olmasan da, en kötü şehirdışına çıktığın zaman bilgisayarını yanına götürebiliyorsun. Sırf bu yüzden masaüstü kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 vadaa said: batarya olayı nedir mesela hon oynuyosun diyelim surekli sarj oluyor konumunda yani fişte takılı olmalı sanırım aslında iki konuda sıkıntılıyım ısınma ve batarya ısınma ve batarya laptopun marka ve modeline bağlı. Benim laptopun ısınma derdi yok, normal işler (film dahil, oyun hariç) pili 4-5 saat dayanıyor. Bu bakımdan inanılmaz rahat bir alet oluyor laptop. Oyun için malesef pil'de çok randıman alamıyorsun, prize takılıyken oynamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oyun oynamak icin aletin catir catir calistirmasi yetmiyor ki. yani bir sc yi notebookta oynamam mumkun degil. arcade oyunlar falan oynaniyor anca aletlerin avantaji tasinabilmesi mobil olmasi, pille elektrige bagimli olmadan calismasi iste. eksileri isinmasi upgrade edilememesi falan filan. ben ozellikle klavyelerini hic sevmiyorum. uzun sureli kullanimda can sikiyor yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Nekro said: ben ozellikle klavyelerini hic sevmiyorum. uzun sureli kullanimda can sikiyor yoruyor Bu büyük bir sorun değil ki. External klavyeleri de laptopa takabiliyorsun. Masaüstünde hangi klavyeyi kullanıcaksan tak laptopa kullan. Bu şekilde kullanan tandiklarim var. Monitor ufaksa büyük bir monitöre'de takabilirsin. Diğer adıyla bir masaüstü olarak da kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 nuki said: Nekro said: ben ozellikle klavyelerini hic sevmiyorum. uzun sureli kullanimda can sikiyor yoruyor Bu büyük bir sorun değil ki. External klavyeleri de laptopa takabiliyorsun. Masaüstünde hangi klavyeyi kullanıcaksan tak laptopa kullan. Bu şekilde kullanan tandiklarim var. Monitor ufaksa büyük bir monitöre'de takabilirsin. Diğer adıyla bir masaüstü olarak da kullanabilirsin. monitoru ayri klavyeyi ayri taktiktan sonra ne anlami kaldi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 evdeyken masaüstü, çantaya atıp dışarı çıkınca dizüstü benim notebook'un tüm usb slotları dolu, klavye + mouse + soğutucu, neyseki soğutucu bana extra 2 usb slotu sağlıyo o yüzden external hdd yada flash bellek bağlarken sorun cıkartmıyor. Bazı hd filmleri izlerkende HDMI cıkısından bağlıyorum tv'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Loptop'un bi eksisi yok. Eskiden fiyat eksisi vardı, artık o da hemen hemen kalkmış gibi ortadan. 2000TLnin altına amd radeon 7700 ekran kartlı notebook vardu bi ara Samsung'undu sanırım. Daha ne olsun. Çok oyun/film için alıyorsan iyi bir klavye/fare seti, büyükçene bi monitör aldın mı okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar