Krology Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Evet beyler bu ürünü Türkiyede bulunabilecek,sipariş edilebilecek bir yer bir site mevcut mu ? Not:Eskişehirde yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 elinin altına kağıt koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 2B ve üstü kalemelr için kagıt işe yaramıyor, yani yaramıyor derken çizilen yeri dagıtıyor. bunlardan bi tane ben kendim yaptırmıştım saf ipekten. cogu kadın terzisi yapıyor bulabilirsin kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sparkcaster said: elinin altına kağıt koy? Eldivenlere karşı biraz ilgim var diyebilirim sanırım her ne kadar garip duyulsada. Ayrıca kağıt işini zaten yapıyor gibiyim gerek olduğu durumlarda da lakin pek "rahat" hissettirmiyor gibi emin değilim. Ve konuyu az genişletiyim Kullanan arkadaşlar var mı ? Engel mi,kağıt daha mı mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 spompas said: 2B ve üstü kalemelr için kagıt işe yaramıyor, yani yaramıyor derken çizilen yeri dagıtıyor. bunlardan bi tane ben kendim yaptırmıştım saf ipekten. cogu kadın terzisi yapıyor bulabilirsin kolay. Tamamdır bir ara terziye bakıp yaptırtabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bambi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ne yaparsan yap dağılıyo kağıt koy geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 güzel sanatlar ögrencisiyim, ilk defa gördüm böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çirkin sanatlar hangileri acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 güzel sanatlar bana da hep sıkıntılı bir tabir gelmiştir. şimdi arkadaşın hevesini kırmış olmayayım, sonuçta okulunu okuyor; ama üfürük bişi sanırım güzel sanatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 beşiktaşta kabalcıda vardı buna benzer bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 olayı ne bu eldivenin. bilardo oynayanlar buna benzer birşey takıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sparkcaster said: elinin altına kağıt koy? Kagıdı sürekli adjust etmen gerekiyor, sinir bozucu. Üstüne gün gelir Cintiq alırsın, onun sıcaklıgı eli terletip rahatsız ediyor, o eldiveni giyersin tertemiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 elini dayamadan çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Sparkcaster said: elinin altına kağıt koy? en iyi tavsiye bu. yada seffaf koli bandi yapistir elinin altina, devam. gereksiz icatlar sinifinda bir urun kovaliyorsun ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 huun said: güzel sanatlar bana da hep sıkıntılı bir tabir gelmiştir. şimdi arkadaşın hevesini kırmış olmayayım, sonuçta okulunu okuyor; ama üfürük bişi sanırım güzel sanatlar. burada ince sanatlar olarak geçiyor abi. kalınını göstereyim mi diyorum. gülüyorlar. güzel okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 güzel sanatlar üfürükse hat sanatının kum grafitisi olduğuna da onay vereceksin. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 PastorOfMuppets said: Sparkcaster said: elinin altına kağıt koy? Kagıdı sürekli adjust etmen gerekiyor, sinir bozucu. Üstüne gün gelir Cintiq alırsın, onun sıcaklıgı eli terletip rahatsız ediyor, o eldiveni giyersin tertemiz olur. bilmemkaçbin dolar verip cintiq alınca eldiven de alırız altın kaplama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Krology said: Eldivenlere karşı biraz ilgim var diyebilirim sanırım her ne kadar garip duyulsada. Ayrıca kağıt işini zaten yapıyor gibiyim gerek olduğu durumlarda da lakin pek "rahat" hissettirmiyor gibi emin değilim. Ve konuyu az genişletiyim Kullanan arkadaşlar var mı ? Engel mi,kağıt daha mı mantıklı ? wut? E1:Ayrıca nedir abi yani alırsın bi eldiveni kesersin istediğin biçim. "çizim eldiveni aramak" nedir.. E2:Tersten bilardo eldiveni de takabilirsin dafshgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adam fetişist abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 dasaaa said: adam fetişist abi. konuyu buraya getirmek 2 sayfa mı aldı toplamda yani formundan düşüyorsun sanki dasaa iyiiğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 işimdeyim gücümdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar