Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://www.exa.com.tr/msi/notebook/msi_ge60038tr-323-18001.html geçen gün bu laptopı aldım, saatlerce oyun oynuyorum hiç bir problem yok fakat durup dururken masaüstünde, nette falan dolanırken renkler bozuluyor acaba onboard ekran kartımda donanımsal bir problem mi var? laptop boş boş dururken bile renkler bozulabiliyor kafasına göre, bazen anlık oluyor bazende bir süre düzelmiyor sonra kendi kendine düzeliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aniden mi değişiyo yoksa yavaş yavaş mı? değiştiği zaman bilgisayarı hafif sarsarsan veya durduğu şekli değiştirirsen renklerde değişiklik oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Götür ver direk ya, yepyeni alette böyle şeyler olmaması lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aniden oluyor anlık bir şey. yazılımsal bir problem mi diye merak ediyorum o yüzden bir çare var mı diye sorayım dedim bayram dolayısıyla exaya da ulaşamıyorum çünkü beklemek durumundayım mecburen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kojiroh said: Götür ver direk ya, yepyeni alette böyle şeyler olmaması lazım abi aynen. Hareket edince değişiklik olmuyosa ve aniden oluyo, durduğu yerde kendiliğinden sonradan değişiyosa bağlantı problemi olması ihtimali düşük. Donanım sorunu direkt. Hiç bekletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ekranı aşağı yukarı bir oynattım hiç bir farklılık olmadı.aynen direk geri götüreyim o zaman ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 direk iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 işin ilginci geçen gün lcdye bağlayıp arkadaşlarla 5-6 saat fifa oynadık hiç bir problem olmadı.dün gece ve bu sabah baya max payne3 de oynadım makineyi zorlamaya çalışıyorum full grafikler falan hiç bir sorun olmuyor renk bozulması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yani bi temazsızlık falan olmuş olsa bile nasıl güvenesin bi daha ya. Zor durum, en korktuğum şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 panelde falan problem olabilir ya. bi sürü şey olabilir... hiç kasma ver işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 saatlerce yüklediğim şeyler windows updateler falan gidecek onlara çok üşeniyorum :) neyse toparlayayım ben pcyi madem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 imaj çıkarabilirsin yüklediğinden. aynı bilgisayardan alınca çat diye bi kerede herşeyi yüklersin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aa şahaneymiş yüklediğim her şey olduğu gibi geçicek mi oyunlar falan?nasıl yapabileceğim konusunda da yardımcı olursan çok sevinirim çünkü başka pc almayı düşünmüyor değişim isteyeceğim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://www.howtogeek.com/howto/4241/how-to-create-a-system-image-in-windows-7/ şurda anlatıyo. adımları takip etmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar