Ren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 o zaman seni rahatlatacak birşey söyleyeyim. okulda yavru kedi vardı 2-3 tane. ertesi gün bir tanesi kalmış diğerleri kaybolmuştu. ölür bu birkaç güne dediler, dayanamadım aldım. koydum kutuya eve getirdim. çok pis sevdim kediyi sütünü verdik ettik. ama akşama doğru düşündüm ki ben yazın eve gittiğimde bu kedi burda ne yapacak? başka şehire gidersem, götüremeyecek durumda olursam ne yapacak? düşündüm, düşündüm. koydum kutuya geri götürdüm kampüse. o miyavladı ben üzüldüm ama sanıyorum doğrusunu yaptım. neyse demem o ki, %100 bakacak durumda olduğundan emin olduktan sonra üzüldüğün hayvanı alma kararına varmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bana getir bakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Feuer said: DareJedi said: Yalnız atalarımızın bir sözü var... Bit yiğitte pire itte olurmuş. FIGHT ! Abi ben bitle pirenin farkını bilmiyorum. İkisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sendeki bit, sana gelen pireler de bite dönüşeceğinden başka bir ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 getirirsen bakarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 xunn'u mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 biti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Boynuna tasma tak, pencerenin onunde mamaya alistir. Kisin da eve alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar