InCHDeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ekran kartı update ettikten sonra laptopun orjinal çözünürlüğü olan 1366 768'ü seçemiyorum onun yerine 1024 vs var seçeneklerde ne yapmam lazım. yardımlar lütfen.. lenovo y550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ekran kartı ne? Nereden indirdin güncellemeyi? Başarılı bir şekilde güncellendiğini söyledi mi? Söylemediyse log nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yanlis driver yuklemissin; gir buraya; http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy 200m serisi icin ilgili isletim sistemi icin listelenmis beta driver i kur. Muhtemelen su anda 310.33b var. sonra restart at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InCHDeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Çok teşekkür ettim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InCHDeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 eski driverı sildim sonra windows kendi bi driver kurdu orda problem yoktu, verdiğin driverı kurdum 310.33b ama sorun yine başladı ve driverı uninstall edince de çözülmedi. Nasıl çözücez varmı bi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 driversweeper ile mevcut video driverlarini yolla. sonra once verdigim linkden kendi kartin icin 200m serisi WHQL driver indir. calistir. tum islemler arasi restart var. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InCHDeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 İlk kurduğumuz zaten 306.97 WHQL ydi sorun ilk onda başladı.. şimdi lenovonun sitesinden 2011 çıkışlı bi driver kurdum çözünürlük sorunu düzeldi ama oyunlar kasım kasım kasılıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar