samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben olsam diktirip gene satardım ohh :D
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Alacak bukadar mal varken neden olmasın ki yahu. Kızın kukusunun tozu alıncak diye okadar paramı verilir.
RRa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 2 tane resme nasıl 780k çıkartıp vermiş, bari webcamde filan konuşsalardı biraz
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 di said: Milletin bekaretiyle, cukuyle, cinsel hayatiyla ilgili acilan konularin istatistigini cikarin, rahat yarisinin sahibi cetintas cikar heralde. Yine eksik kalmamis, yasini basini almis bir adam olarak liseli/universiteli kizin bekareti konusuyla paticik gundemine oturmus. Hepsini gectim, adamin soyle bi tip oldugunu dusununce bu konuda ki fikrini zikrini bilmek baya da igrenc hani. http://i52.tinypic.com/mtxs77.png ayıp etmişsin.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lucaz da az çakal değil belki kimse ilgilenmez diye şansını denemiş Lucas Zaiden USD$ 1
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Tabii sen olayı bilmediğin için sana öle geliyor yoksa 1 usd ye bidlerden ne hatunlar düşürdüm ben
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hepimiz aslında birer lucaz değil miyiz ?
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Do not feed the troll Tim. Ölü taklidi yap gitsin. O kadar çok uçağa biniyor ki, basınç bir azal bir yüksel, normal yani. Kabin memurundan bile daha çok uçtuğunu iddia edebiliyor. O nebze sdfsfg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Rotweiler said: Do not feed the troll Tim. Ölü taklidi yap gitsin. O kadar çok uçağa biniyor ki, basınç bir azal bir yüksel, normal yani. Kabin memurundan bile daha çok uçtuğunu iddia edebiliyor. O nebze sdfsfg yav,kabin memuru arkadaşım,ne kadar üzmüşüm seni. bu kadar üüzüleceğini bilseydim hiç tartışmazdım vallahi. konumuz ile ilgili yazıver gözüm, du nat fiid dı trol tim derken troleybüsçülük yapmak efsane.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ahahahahaha. Ekmek kırıntısı var bak ötede. Diğer accountunla gelip bibiklersin.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 :) sen neyin kafasını yaşıyorsun birader, kozmik ışınlara çok maruz kaldın bu sıralar anlaşılan? hee, doğru, sizin haklarınızı savundukları için işten çıkarılan meslektaşlarının yerine ek seferler falan koymuşlardır,doğru. ya,sahi. geçen televizyonda izledim o mert,gözüpek,haklarını savunan thy çalışanlarını. en büyük üzüntüleri meslektaşlarının yanlarından geçip selam bile vermeden gitmeleriymiş,başka hiçbir şey değil. sen de o meslektaşlardan mısın? merak işte. B)- not: thy çalışanı değilsen zaten ne gam, ne tasa. uç koçum uç, aradaki farkı kapatman için uçman lazım malum B)-
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ulan 40 küsür yaşında çoluk çocuk sahibi adam forumda millete laf yetiştiriyor. Çok iyi ya.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 e bunu benden daha fazla yapan, benden daha büyük adamları başbakan yapıyorsunuz B)- edit: ayrıca bu dediğini tersten okumayı da bilmek lazım. 40 küsür yaşında çoluk çocuk sahibi adama laf yetiştirenlere ne demeli?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 crit ne yav? biriniz açıklayabilir mi, hep soracağım araya başka şeyler giriyor.
Illumemati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bozdur bozdur harca dedikleri bu olsa gerek
Öne çıkan mesajlar