samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben olsam diktirip gene satardım ohh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 intinite money diyosun? .. hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Alacak bukadar mal varken neden olmasın ki yahu. Kızın kukusunun tozu alıncak diye okadar paramı verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ooo diktir diktir sat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 2 tane resme nasıl 780k çıkartıp vermiş, bari webcamde filan konuşsalardı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 di said: Milletin bekaretiyle, cukuyle, cinsel hayatiyla ilgili acilan konularin istatistigini cikarin, rahat yarisinin sahibi cetintas cikar heralde. Yine eksik kalmamis, yasini basini almis bir adam olarak liseli/universiteli kizin bekareti konusuyla paticik gundemine oturmus. Hepsini gectim, adamin soyle bi tip oldugunu dusununce bu konuda ki fikrini zikrini bilmek baya da igrenc hani. http://i52.tinypic.com/mtxs77.png ayıp etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zürafamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çokmuş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sen bana zürafa demişin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lucaz da az çakal değil belki kimse ilgilenmez diye şansını denemiş Lucas Zaiden USD$ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Tabii sen olayı bilmediğin için sana öle geliyor yoksa 1 usd ye bidlerden ne hatunlar düşürdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sen misin yoksa lucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hepimiz aslında birer lucaz değil miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 lucazarts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Do not feed the troll Tim. Ölü taklidi yap gitsin. O kadar çok uçağa biniyor ki, basınç bir azal bir yüksel, normal yani. Kabin memurundan bile daha çok uçtuğunu iddia edebiliyor. O nebze sdfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 diktir diktir sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Rotweiler said: Do not feed the troll Tim. Ölü taklidi yap gitsin. O kadar çok uçağa biniyor ki, basınç bir azal bir yüksel, normal yani. Kabin memurundan bile daha çok uçtuğunu iddia edebiliyor. O nebze sdfsfg yav,kabin memuru arkadaşım,ne kadar üzmüşüm seni. bu kadar üüzüleceğini bilseydim hiç tartışmazdım vallahi. konumuz ile ilgili yazıver gözüm, du nat fiid dı trol tim derken troleybüsçülük yapmak efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ahahahahaha. Ekmek kırıntısı var bak ötede. Diğer accountunla gelip bibiklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 :) sen neyin kafasını yaşıyorsun birader, kozmik ışınlara çok maruz kaldın bu sıralar anlaşılan? hee, doğru, sizin haklarınızı savundukları için işten çıkarılan meslektaşlarının yerine ek seferler falan koymuşlardır,doğru. ya,sahi. geçen televizyonda izledim o mert,gözüpek,haklarını savunan thy çalışanlarını. en büyük üzüntüleri meslektaşlarının yanlarından geçip selam bile vermeden gitmeleriymiş,başka hiçbir şey değil. sen de o meslektaşlardan mısın? merak işte. B)- not: thy çalışanı değilsen zaten ne gam, ne tasa. uç koçum uç, aradaki farkı kapatman için uçman lazım malum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ulan 40 küsür yaşında çoluk çocuk sahibi adam forumda millete laf yetiştiriyor. Çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 e bunu benden daha fazla yapan, benden daha büyük adamları başbakan yapıyorsunuz B)- edit: ayrıca bu dediğini tersten okumayı da bilmek lazım. 40 küsür yaşında çoluk çocuk sahibi adama laf yetiştirenlere ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 crit ne yav? biriniz açıklayabilir mi, hep soracağım araya başka şeyler giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kemik sesi geldi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bozdur bozdur harca dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar