KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://uk.lifestyle.yahoo.com/brazilian-student-sells-virginity-780-000-034334755.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Tohumuna para mi ver.. Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yalnız şimdi fark ettim, alttaki yorumlarda dehşet yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 alan editör olmasın? lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 o kadar zengin mi o herif yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ^^pas verilmiş, golü başka biri atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi cidden kim veriyor bu kadar parayı bu işe ya? Tarikat ya da şeytanın oğlu falan olması lazım ki bakire kanı akıtıp ayin falan yapmak istiyor olsunlar. ashgasdfgha mesajı yazdım gönder dedim, CD rom kendiliğinden açıldı !!! http://cdn.videogum.com/files/2012/02/shocked.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hayır,bileyim de ona göre haftasonu ege-akdeniz'de ki villarımda verdiğim partilere davet ederim. uçağımda yalnız gidip gelmek sıkıcı oluyordu, arkadaşlık ederdi bana. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 foto yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yumy said: abi cidden kim veriyor bu kadar parayı bu işe ya? Tarikat ya da şeytanın oğlu falan olması lazım ki bakire kanı akıtıp ayin falan yapmak istiyor olsunlar. şaka bir yana haklısın. korkunç bir şey, ben seks için 100-200 euro'dan fazla para verenleri anlamazken adam 780 bin dolar'ı biraz kan görmek için veriyor. ne kapitalizmmiş be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 milliyetçi değil miydin abi sen euro nerden çıktı ? avrupa birliğine ne ara girdin sen ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Llama said: foto yok foto vardı sitede,kaldırmışlar yalnız yan tarafta ki yahoo today resimler kısmında fotoğrafı var, 500 bin pounda satıldı diye bir resim var,oradaki kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Llama said: foto yok http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/46490-yasam-bekaretini-satip--alacagi-para-ile---/ ayıp ediyon olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Akito said: milliyetçi değil miydin abi sen euro nerden çıktı ? avrupa birliğine ne ara girdin sen ya :( çıktığım var mı ki avrupa birliği'nden, asya birliği'nden,afrika birliği'nden? ayrıca ukrayna'da ki hatun 200 euro isteyince "hayır lan,al sana 400 lira'mı diyeceksin?" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 A Yahoo! User • 7 minutes ago They shouls come to England. They are giving it away for free over here ---BRIAN 1 minute 13 seconds ago ---And paying them social security and benefits for the pleasure of it. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hahahaha,aynen...ben de bunları kastetmiştim,aşağıda yazan mesajların bazıları süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pfff 750 vermistim outbid etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bkz. haber değeri taşımaması gereken şeyler bkz. japonyaya 3-5-6-7.nükleer bombaların gerektiği gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 japonyaya niye 3,4,5,6,7. bombalar gerekiyor yav? de ki bilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 said: Whoo • 8 hours ago Brazilian student sells virginity for $780,000 Is that all ? .......Over the years my ex wife cost me more than that for taking hers..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 konusu açılmıştı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 satıldıktan önce mi sonra mı açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yok abi sanırım olay tekrar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yok ya aynı kız tabi aynı kız 2 kere sattıysa bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Alttaki yorumlarda , Again falan gibi bişiler gördüm bi de çok taze bir yorum akışı vardı ondan tekrar olmuş diye düşündüm. Yoksa o taze yorumlar pati mi lan agsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar