Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet gitti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su anda cok zor bir durumdayim kisaca anlatayim belki bir cozum cikar diye umuyorum. An itibariyle italyadayim ve kiraladigim eve ev sahibi net baglatti. Evde iki kisi wireless kullaniyorduk gayet guzel. Sonra sali aksami dota atarken bir anda internet kesildi. Modemin isiklarinda bir sorun yok suan gibi. Ev sahibi isp yi aradi ve adamlar nette bi sorun yok dedi. Modem falan baglanip laptoplara hicbi sorun yok uc gundur ama giremyoruz.

Simdi esas kafa kurcalayan seye gelirsek, bir kac sefer baglanmaya calisirken iki laptopla windows baska bir bilgisayardan ayni ip ile baglaniyorlar , ip cakismasi var falan tarzi uyarilarda bulundu nete baglanmadigi esnada. Bu da kafami kurcaladi? Bu yuzden olabilir mi diye dusunrken modeme falan reset attim. Sonucta herseyi sifirladim yine bir gelisme yok. Adam geldi italyanca laptopla ugrasio ispyi ariyoruz acmiolar falan kafayi yedim. Buradan italyan musteri hizmetlerine de tum sektorlerde kafam girsin demek isterim.

Yardimci olursaniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
İtalyancayla alakasi yok ki. Adamlar netiniz bagli dio ama baglanmio. İp cakismasi uyarisi da aldim. Sebebi bu mu acaba . Modemi resetledim yine duzelmedi ama o olsa duzelmesi gerekmez mi? Falan.
Mesaj tarihi:
ya aslinda, bole modemin, bilgisayrdaki network ayarlarinin falan ss ini alip buraya atsan belki bi ipucu falan cikabilir,
ne biliim gormeden sanki bisiyler yapmak zor gibi geliyo
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

Buradan italyan musteri hizmetlerine de tum sektorlerde kafam girsin demek isterim.

Yardimci olursaniz sevinirim.

Voglio che la mia testa per entrare in un servizio assistenza clienti di tutti i settori italiani.
Mesaj tarihi:
reyou said:

ya aslinda, bole modemin, bilgisayrdaki network ayarlarinin falan ss ini alip buraya atsan belki bi ipucu falan cikabilir,
ne biliim gormeden sanki bisiyler yapmak zor gibi geliyo

Suan cok zor telefondayim 3g sinirli fln o yuzden soyle sorayim. Bu cakisma uyarisi almis olmam butun bunlara sebep olur mu? Nette arastirdim iste yeni ip atayin falan diyo iyi de reset attim diger bilgisayarllari acmadim bile.
Mesaj tarihi:
Bilgisayarların ağ ayarlarına baksana bi, otomatik IP adresi al mı seçili yoksa manual IP mi girilmiş? routerına bağlanan bütün aletlerde otomatikse bu, subnetindeki bütün IPler bitmedikçe öyle bi hata almaman lazım routerda bir sorun olmadığı sürece.
Mesaj tarihi:
DNS sunucu adresleri ne durumda, otomatikte mi onlarda? Pek bi bilgim yok ama dns sunucularını da aynı yapınca bu tarz bir uyarı veriyodu.
  • Yeni Oluştur...