Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sonunda sacma bisey yok sizde sasircaksiniz zati 1 ile 10 arasinda bi sayi tutun bu sayiyi dokuzla carpin rakamlarinin sayi degerlerini toplayin sayi degerlerinin toplamindaki cikan rakamin bas harfiyle bi ulke bulun o ulkenin sondan 3. harfiyle bi sehir bulun ve buldugunuz sehrin 2. harfiyle bi hayvan bulun... Danimarka Rize İnek ten farklı bi cvp werdiyseniz kutlarım %3 lük dilime girdiniz :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dokuzun katları olan sayıların rakamları toplamı her zaman dokuz olacağı için %3'lük kesimin yapması gereken iş d ile başlayan danimarka'dan farklı bir ülke bulmak oluyor. disneyland? olmadı di mi. düşünmek lazım.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence aptalca bişi ben testin ortasında zaten 9 çıkması %100 Danimarka dan baska ülke düsündüm orda bu garanti Danimarka diyicek diye ama bulamadım sonra Rize oolcagınıda tahmin et Rosemborg dedim ama kurtaramadım..
chagy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Dominik cumhuriyeti,niğde,inek (ama hata yaptım,dominik'in değilde,cumhuriyetin sondan üçüncü harfini almak lazımdı :-p)[signature][hline]click here online now though under contruction
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 enterasan aynen bende de danımarka-->rıze-->ınek cıktı...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ulen d le baslayan ulke bulun desem zaten isin bi espirisi kalmaz edit : dusundukten sonra dubai iguana falanda çıkardı zaten aklına ilk geleni soylemek [signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? [Bu mesaj Nyrio tarafından 10 Kasım 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 %3 lük kısımdayım :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hayatımda gördüğüm en saçma şeylerden biri... Daha önce bana uygulamışlardı. Çıkıntı olduğum için tutmamıştı.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende aynen danimarka ve rize ama inek degil it dusundum[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm güzel :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben direk iguana dedim (:[signature][hline]In flames we trust.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 danimarka rosenborg orangutan dedim ama danimarka tutyor yüzde kaçtayım :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ve gene anormalliğim bi kez daha kanıtlandı %3lük kısımdayım bende hehe (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Nyrio, 10 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki: o ulkenin sondan 3. harfiyle bi sehir bulun ve buldugunuz sehrin 2. harfiyle bi hayvan bulun... - Ağrı - Ğööeeüüüğeee[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 %3 lük kısımdanım bende .: :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben bunu biliyordum :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
pan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 danimarka, rosenbourg, eauh googleda bişe arıodm[signature][hline]wtf?
screamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Dominik Cumhuriyeti - Ettiene - tavşan dedim[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 emın mısın onnarı dedıını aynılarını bende dusunmustum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Öne çıkan mesajlar