Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baska bi test daha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonunda sacma bisey yok sizde sasircaksiniz zati

1 ile 10 arasinda bi sayi tutun

bu sayiyi dokuzla carpin

rakamlarinin sayi degerlerini toplayin

sayi degerlerinin toplamindaki cikan rakamin bas harfiyle bi ulke bulun

o ulkenin sondan 3. harfiyle bi sehir bulun

ve buldugunuz sehrin 2. harfiyle bi hayvan bulun...

Danimarka Rize İnek ten farklı bi cvp werdiyseniz kutlarım %3 lük dilime girdiniz :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
dokuzun katları olan sayıların rakamları toplamı her zaman dokuz olacağı için %3'lük kesimin yapması gereken iş d ile başlayan danimarka'dan farklı bir ülke bulmak oluyor.

disneyland? olmadı di mi. düşünmek lazım.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mesaj tarihi:
bence aptalca bişi ben testin ortasında zaten 9 çıkması %100 Danimarka dan baska ülke düsündüm orda bu garanti Danimarka diyicek diye ama bulamadım sonra Rize oolcagınıda tahmin et Rosemborg dedim ama kurtaramadım..
Mesaj tarihi:
ulen d le baslayan ulke bulun desem zaten isin bi espirisi kalmaz
edit : dusundukten sonra dubai iguana falanda çıkardı zaten aklına ilk geleni soylemek
[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?

[Bu mesaj Nyrio tarafından 10 Kasım 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
danimarka rosenborg orangutan dedim ama danimarka tutyor yüzde kaçtayım :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
said:
Nyrio, 10 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
o ulkenin sondan 3. harfiyle bi sehir bulun

ve buldugunuz sehrin 2. harfiyle bi hayvan bulun...

- Ağrı

- Ğööeeüüüğeee[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
%3 lük kısımdanım bende .: :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
ben bunu biliyordum :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dominik Cumhuriyeti - Ettiene - tavşan dedim[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
emın mısın onnarı dedıını aynılarını bende dusunmustum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
  • Yeni Oluştur...