Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Korkmaya başlamalı mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kaede said: vücudunuz hazır değilse izlemeyin http://www.youtube.com/watch?v=gLcjaaGuchc Abi didem'le gerçekten ikiye bölündük, teşekkürler uyku muyku kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ha bir de bugünkü bölüm HNNNGG GENERAL. Rikka çoook sert yerlere tırmanıyor moeblob tahtında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mmmmphhhh yeni bölümmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ABİ KALBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dur, dayan.. ben de akşamı bekliyorum.. çayımı içip tatlımı yerken izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 meh komedisi olmayınca çekilmiyor chuu2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 eve gidemedim lan :( izleyip öyle yatarım artık yada yarın sabah erken kalkayım kahvaltı ederken izleyeyim.. mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Son bölüm çok iyiydi bence. Bayağı güldüren sahneleri vardı yine. Önceki 2 bölümde romance build-up ve backgrounda abandıklarından genel olarak bayıktı cidden, ama 9. bölümde bayağı güzel toparlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mükemmel bölümdü, içim pırpır etti ablanın yatağın altından çıkması ve kızın kafa attığı yerleri gerçekten beklemiyordum, ölüyordum. abla bildiğin bitmelik, bittim romance kısmını da çok güzel yedirmişler öyle bodoslama sokmamışlar fazla iyi bir bölümdü ben iki gün daha üstüne düşünür düşünür dururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abla çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Abla best girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abla en iyi de romance inanılmaz zorlama be o çatı sahnesi böyle 1500 frame falan önce geliyorum dedi yani öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben beklemiyordum ya :/ daha değişik bir şey olup eline yüzüne bulaştıracak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yuuta aklını başına topla o kızdan hayır gelmez sana. Anasına bak kızını al demişler, ablasıda zillinin teki, vazgeç bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sizin deneyiminizle Kaedenin deneyimi aynı mı? tabi siz beklemiceksiniz öle olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 çatıda bişiler olacağını kestirdim hatta ben şey bekledim bizim kız düşecek gibi olucak ama sonunda hepsi diğer kızın planıymış falan filan not: kızların adının hiç biri aklımda değil lol haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kaede said: abla en iyi de romance inanılmaz zorlama be o çatı sahnesi böyle 1500 frame falan önce geliyorum dedi yani öeah ÜSTAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 scene girl gibi choker takmasa tam bir waifu malzemesi http://i.imgur.com/XbxdR.gif http://i.imgur.com/yDpVo.gif http://i.imgur.com/BIB9X.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 o da kendisine tasmayı takacak birini bekliyor salihabi, abla en waifu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hayır yani iyi olması gereken 2 yerde de en iyi meslek ve lise uğraşısı sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 karakter de biraz sert hani dövse döver, kepçe GM lemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sorma http://i.imgur.com/UNfhK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 raw düşmüş, OP kısmına kadar izledim, offf daha yarın iş var, iş bitecek mesai var mesai bitecek eve geleceğim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Neyse 2 bölümü kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar