Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sanırsam başka turnuvada ben görmedim müzik çaldığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben de ilk defa goruyorum. sorun konsantrasyon kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Valla oyuncular her demeçlerinde çok memnun olduklarını söylüyorlar turnuvadan, artı müzik çoğu zaman konsantrasyonu güçlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 peki neden bu iki senedir türkiyede.. bundan sonra hep burda mı yapılcak bu maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hayır. seneye türkiye'de yapılmayacağı belli, nerede yapılacağı belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok ya benim bildiğim seneye de Türkiye'de, 3 senelik anlaşma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 serena op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 zeper said: yok ya benim bildiğim seneye de Türkiye'de, 3 senelik anlaşma var. aynen oyle 3 sene istanbulda olucak seneye de istanbulda. maria ya acıdım resmen ya kızcagız herseyi yaptı yapabilcegi. ama canlı canlı yedi serena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 MUHAHFDSAHDSHDS HEPSINI YUHALADILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 cok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ahahahaha siyasetciler spordan rant saglamayı bırakana kadar yuhalayanları tebrik ediyorum. yeter artık sus rezil kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 kim yuhalDI? NOLUYOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ikibiyyyn ikibiynn. swfler yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 çok üzüldüm şarabıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Topbaş yuhalanıyormuş...uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ne yagladı be şarapova da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bir sonraki AKP kongresinin mekanı kesinleşti seneyeki turnuvada da biletleri kimlere dağıtacakları belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yirim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 seneyeki turnuva iptal edilmesinde..."yok size tenis menis "demesinler de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Seneye Türkiye de değil, nerden çıktı 3 yıl olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/WTA_Championships 2011-2013 İstanbul 2014–2016 Finalist Cities: Tianjin Mexico City Kazan Singapore diyor wikipedia amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/sinan-erdemde-akpli-bakanlar-yuhalandi-binali-yildirim-salonu-terk-etti-haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 asıl türkiye'de olmadığı nerden çıktı=) 3 yıllık verilir ülkelere, WTA turnuvasına ev sahipliği yapmaya kabul edildiğimizde bayağı konuşuluyordu elimize 3 senelik bir şans geçti tenisi burda yaymak için diye, tanıtımını yapmak için de ön ayak olan İpek, Venüs ile köprüde tenis oynamıştı. dreagloth said: Seneye Türkiye de değil, nerden çıktı 3 yıl olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.videoraporu.com/2012/10/wta-istanbul-odul-toreninde-binali.html abi süpr olmuş lan . adamalrın halkın içine çıkma yüzü yok artık. şak şakcılar olmasa . yanlarında kömür ekmek götürmeyince böyle oluyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar