Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ooo paşlayım terazine abandım bende o radyo olayını merak edıodm. tr harıtası olsa bıde super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ya abi sizdede arada alakasız binik otolar gelip cat cut girip yandan arkadan %10 dmg veriyomu? ai sorunumudur benim sorunummudur anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Cuce said: ya abi sizdede arada alakasız binik otolar gelip cat cut girip yandan arkadan %10 dmg veriyomu? ai sorunumudur benim sorunummudur anlamadım he ya onu bende sordum bir kaç sayfa önce galiba adam bir anda geliyor pat diye yapıştırıyor kasıtlı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 donerken falan cok oluyo ebesinin korunde girdiğimide oruyo yola hic durmuyo cator diye gömcürtüyo yandan gitti 10k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hiç rastlamadım ona, mod indirdin mi? http://ets2.lt/en/ai-traffic-pack-by-jazzycat-v2-2/ şunu kullanıorm ben çok memnunum. %10 hasarda baya fzlaymış hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 cam tasıyorum siyanür tasıyorum, direk geliyo o kadar hasar valla. bide duz yolda giderken arkadan gelip degdirip 400 400 yazdıranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 fizban said: fixmen said: Law said: Birşey sorayım o zaman sana, o uluslarası giden tır şoförleri ne kadar maaş alıyor ? Hep merak etmişidmir :). Bugun sordum, 2.5-3.5k TL alıyorlarmış. Masraflar şirketten.bunda bi trick var ama :) sirketler o kadar veriyor ama aldiklari para daha fazla diyeyim. o kadar höröyin kököyin nasil gelip geçiyo zannediyosunuz misal gemicilere direk bi konteynir ayırıyolar, artık içinde ne gelip gidiyorsa tırcıların da vardır kesin bi numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 yok, benzin genelde. horoyonden yakalanirsan bittin. benzinden yakalanirsan birsey olmuyor, icmek icin aldim diyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ahahaha banada oluyor cogu zaman arkadan tıklayıp kazaya sebep oldun 400€ demesi beni benden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 oha hıc olmadı arkadan tıklatıp ceza kesmesı donuslerde patlatanlr oldu ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 fizban said: yok, benzin genelde. horoyonden yakalanirsan bittin. benzinden yakalanirsan birsey olmuyor, icmek icin aldim diyebiliyorsun. 1 kere horoyin geçirsen 100 kere benzin getirmeye bedel ama zaten malı kim yüklediye getiriyolardır adam ben taşıyıcıyım valla diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 cok oluyor abi arkadan tıklama nasıl olmaz ? hatırladıgım donuşlerde ani fren yaparsam oluyor cogunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Cuce said: cam tasıyorum siyanür tasıyorum, direk geliyo o kadar hasar valla. bide duz yolda giderken arkadan gelip degdirip 400 400 yazdıranlar var değerli yüklerde baya para getiren şeylerde oluyor o cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Pascha said: cok oluyor abi arkadan tıklama nasıl olmaz ? hatırladıgım donuşlerde ani fren yaparsam oluyor cogunlukla dümdüz yolda oluyor bana o tıklama hiç şerit değiştirme fren yapmadan adam geliyor pat yapıştırıyor bazen ceza kesildiğinde anlyıorum yada ses geliyor korkuyorum falan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ahaha aynen abi cırt cırt ses geldiginde lan nooluyor diye etrafa bakınıyorum, derken dorseye yapışmış birisi cıkıyor arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Sırf bu arkadan tıklatanlar yüzünden gündüz 3 şeritli yollardan uzak durmaya çalışıyorum. En çok orada oluyor. Gece daha az trafik var daha az risk. Bir de uzunlar açık gitmeye ceza kesmiyorlar. World Map'ten kendi rotamı çiziyorum ben. genelde de 1100+ km seçiyorum zararla bitirdiğim ekside tamamladığım oldu iki kere seferi. ÇOK SİNİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 nası ya, o attığım trafik ai yi indirdiniz mi? ben hiç yaşamadım böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ya sanırsam o belli seviyeye gelince oluyor bende ilk başlarda yaşamadım ama böyle 50k üstü yük taşıdım mı mutlaka bir dallama geliyor çarpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Suark said: nası ya, o attığım trafik ai yi indirdiniz mi? ben hiç yaşamadım böle bişimultide diyolar ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Suark said: nası ya, o attığım trafik ai yi indirdiniz mi? ben hiç yaşamadım böle bişi abi o bende surekli crash yapıyordu kaldırdım, bide onda da tıklayan manyaklar vardı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 bide su multi dalgası nassı zevkli oluyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 eski versiyonu crash yapıodu bu yapmıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 yok direk sinle oynuyorum ben, multide millet catos diye giriyomu? of ölümmüş, nedir o traffic AI indirimyim o zaman. heryer arabamı oluyo? ben 120 basıp gidiyom valla cekemem trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 gündüzleri artıyor trafik, 120 bastığın yerde senı solluyorlar ya =) :D tır kamyon yoğunluğu araba cesıtlılıg servıs mınıbuslerı falan güzel oluo. Şehirlerde kavşaklarda trafik oluyor tabi. ama arabalar senden hızlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 şunuda tavsiye ederim http://ets2.lt/en/essentials-mod-v4-2updated/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar