Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 benim en koptuğum sahne Tsubasanın kankisi vardı kalp rahatsızlığı olduğu halde oynuyodu maçın ortasında kalbi kırlımıştı böyle ikiye ayrılmıştı velette ölmüştü.. aslında şimdi gülüyorum onu o zamanlar izlerken üzülmüştüm dfgdf ha bi kerede brezilya karmasında " magnum " vuruşu yapan tsubasa be eric aynı takımdaydı böyle üçü şutlarını karıştırdı kaleci folloş oldu son vuruşu tsubasa yapmıştı ama kral ya o bakımdan[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 KARTAAL VURUŞUUU[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bu arada siz karistirmisiniz o sisko kocaman tospoparlik olan wolz bejaminin kalecisi, vakabayaji sapkasi olan ince ve atletik bi elelman baya[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Tusubasanın kalecisi karizmaydı.. Makabayashi yazılısın tam hatırlayamıyorum sapkalı Genzo yazar sapkasında direge tırmanırdı bide ayagıyla güç alırıd direkten köse topuna ucucam diye :)[hline]Quaxis www.quaxis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bkz yazılısları icin baska topic actım Tsubasa & Wakabayashi yazıo :P[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Tsubasa'nın atari oyunu var acaba bilgisayar versionu varmidir ?[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 maalesef yok ama konami ps oyununu cıkarmıs onu ariom bende :P[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 nerden indirebilrim tsubasa&benjamin çizgi filmlerini ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar