Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkürler Fileplanet..

Eternal

Öne çıkan mesajlar

2560 mb da cache patladı ve 40 mb kala oyunu indiremedim.
arkadasa söledim yarın kargolıcak ist dan.40 mb hala cache mi patlar.
Cache i gösteriyorum failed to start uyarısı alıyorum ama sıfırdan indirince gene %0 dan baslıyo.
Olay yeri : azeroth
bide premium üyeyiz.

Ben oynadım oynayacagım kadar üzüldügümden kastıgımdan degil 23. ünde oyun baslıcak zaten,antalyadan arkadaslara cekip vericektim oyunu adamlara ayıp oldu rezil olduk.

Çok sagol Fileplanet.
Birdaha giripte bir dosya cekeni antalya ..[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore

[Bu mesaj Eternal tarafından 10 Kasım 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de FP'den çekiodum, çok sakat valla.
%46lık dosyayı boşverdim FP'den indiriceğime Blizzard Downloader kasıyorum şu aralar %52de..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Torrent kapandı dediğin tracker olarak mı kapandı yoksa sende mi kapandı? Sende kapandıysa indirdiğin yeri tekrar göstermen yeterli. Net kafede çektiriodum ben, sabah reset atmak zorunda kalınca başka yere 0dan yüklemeye başlamışlar geldiğimde %21di. Kapattım eski yere yükle dedim %50den devam etti..
Sosyal ağlarda paylaş

FilePlanet var. Baya yerde anlatılmıştı gene anlatiim:
http://x73.fileplanet.com:28900/102004/worldofwarcraftopenbeta.zip?clientid=1450075806 adresine girip kendi linkini alıosun. "Unable to add line" derse doludur. Diğer sunucuları denemek için baştaki http://x73.fi..... linkinde 73 yerine 64, 68, 69, 74, 65, 70 yazarak giriosun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...