NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 o kanıya ilk açtığı topikte vardıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 seks yapıldı mı? bu adam karısıyla mutlu değil ya. ben ona çok üzüldüm esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tamam lan feykmiş.. gerçek sandım bian ödüm koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/440/d5450xnull.gif/] hor kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Kizi tasiyici anne olarak kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Evlilik kutsaldır'ı savunanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Dworgian said: sadece "eşine anlatacaktın hocam en başta" diyerek 1. mesajı okuyup gerisini okumadığımı belli ettim dimi? adam eşine daha önceki tüm ilişkilerini anlatmış, ama bu kız hariç, şimdi gider derse böyle böyle diye, olaylar olaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi şimdi gideceksin aynı delik değişen bişey olmayacak evliliğini riske atmış olacaksın karın illaki bir yerden duyar ne gerek var işin yoksa boşanmayla uğraş avukat tut evi karına bırak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kızı anlat, gelen damage'ı tankle ya da kızı anlatma git kızla buluş - kız seni taciz etmeye devam etsin sonrasında eşin öğrenirse criti yiyip evliliğinizde ciddi bir sorun oluşmasına neden ol. senin hayatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lan manyak mısınız ? Söylenir mi böyle şeyler ? Karı milleti kıskançtır, hayatını bitirir insanın. Yapmayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi kahveyi o ısmarlicaksa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hakkaten detay buymuş gibi vurgulamış ya op hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 topic epey eğlenceli olmuş. Ne oldu bitti çok merak ettim. Kadın programında şakşakçı gibi hissettim kendimi dasdf ggg 10 sayfa okuyamam diyenler sayfa 4 ve 5'i okuyabilirler zira güzel espiriler ve konunun özü orda yatmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 helalleşmek istiyorum = sex killer bunu görünce tabi çelişki melişki kalmadı kızın seni ruh masturbasyonu olarak kullanmak istediğini anlayıp bastın di mi tepkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hatun bayram mesajı attı mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: Nekro said: kahve diyorsa niyet belli abi ben bunu kırarım gece gece yine suna sesli güldüm millet uyandı azar yedim. ayrıca bundan sonra bu gifi kullanırım yu and mi ıh ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tam olarak nasıl kullancan bu gifi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 misal ; aaaardeeeth :3 http://forum.paticik.com/thumbnails/a27/692/3a0/65a/a82/a4b/433/24c/5f8/946/a2_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu kadar işte başka da bi işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Etkilemedi mi :( nickim bile yumy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 arkadaştan haber yok töreye kurban gitmiş olmasın? şaka bi yana madem gizli saklınız yok ben senin yerinde olsam eşimi karşıma alır ya bu kızdan bahsetmemiştim buluşmak istedi geri çevirdim diyerek açıkca anlat derim. açık net hatta biraz da transparan olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 belki de kiz sadece closure istiyodur, ne kadar fesatsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar