Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Onca senedir ultima oynuyoruz fakat oyunun kendi sunucularına girdiğimizde kafayı yedik.Açıkcası bizim gördüğümüzden farklı her şey şimdi uostraticsi yavaş yavaş karıştırıyorum fakat göremediğim bazı şeyler mevcut Öncelikle biraz komik olabilir.Balıklarımızı kime satıyoruz :S Birde straticsde gördüğüm kadarıyla cooking başlı başına bir sınıf olmuş.Oyunda cookingin geçerliliği nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 fisting sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yok yok yanlış şeylere kapılma.Fishing bizim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 satamıyorsun kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 cookingde hep ayrı bi skilldi ama hiç bi işe yaramıyodu pasta kek yapmak dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BonePART said: satamıyorsun kimseye Ben sphereden geçtim osi sunucularına.Biz denizden tuttuğumuz balığı kesip pişirik vendora satardık yok mu şimdi öyle bir durum.Fisherlar kendini nasıl geçindiriyor :) Birde açıkcası cooking burada ayrı bir class olmuş.Ben ultimayı bildim bileli böyle çeşit görmedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ulan fisting diye okudum tirsa tirsa girdim topige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yok ole bişi yersin anca onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Peki fisherlar kendini geçindirebilir mi ? Yani para elde etmek için geçerli bir sınıf mıdır ve rajonu nedir :D hatta skype kullanıyorsan seni soru bombasına tutabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 O değilde hayallerim yıkıldı :D siz hangi sunucuda oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Cooking çok keyifli bir skill bence , pvpde kullanmak için Enchanted Apples , Grapes of Wrath gibi şeyler yapabiliyorsun. Ayrıca Baracoon için Savage Kin Paint tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 senko said: ulan fisting diye okudum tirsa tirsa girdim topige ama hayal etmemiş de değilsin hani. bi merak,bi heyecanla gelmişsin. yanakların allanmış, alnın terlemiş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Tamam yaa söz size bir gün fisting hakkında bir kaç soru diye konu açıcam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yumruk yumruga kavga mi demek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar