Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bunu düzgün kullanabilen var mı? Linux'ta ve OS X'te güncel Flash kullanmanın tek yolu bu ama takılmalar, Hulu'da kafasına göre kalite değiştirmeler, birkaç dakika öne atlamalar, Crunchyroll'da s/g dengesinin bozulması... Bir sürü sorun yaşıyorum. Bir YouTube'da düzgün çalışıyor. Sorunsuz çalışmıyor, kapalı tutuyorum sürekli. Bilmediğim bir fix var mı, yoksa Google koca bir fail mı yapmış?
antiban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 google koca bi fail yapmış. ne zaman youtube da şurada burada chrome kilitleniyor deseler biri çözüm olarak pepper flash'ı kapatmayı öneriyor.
antiban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 artık bol flashlı siteleri dolaşmak neredeyse imkansız hale geldi, takılmalar, çökmeler, yavaşlamalar derken çareyi şurada buldum: http://lifehacker.com/5685352/set-chrome-to-run-flash-and-other-plug+ins-on+demand-only aynı özellik opera'nın turbo modunu aktif hale getirdiğinizde de var.
Öne çıkan mesajlar