dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tersten gün.. Sonra can sıkıntısı. Funikuler'in yanında Chinar var. güzel yer. yüksek tavan. iyi dj, güzel lounge chill out müzik. Bol Glemorangie, biraz martini, Lagavulin.. arada ördek salata.. lol saçmalık işte. roasted duck with pomelo.. ama pomelo yoktu lol. saçmalık bildiğin. Sonrasında kalkıp gidip Shchi çorbası içip adının ne olduğunu hatırlamadığım bir Ukrayna yemeği falan. çorba o kadar o kadar o kadar çoktu ki, imanım gevredi içerken. ama harikaymış. chinar güzelmiş. beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 vay arkadaş. "lol saçmalık" kısmından biraz ben de alsam keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Archangel_ said: vay arkadaş. "lol saçmalık" kısmından biraz ben de alsam keşke :P ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 fede said: bana sövüp editledi, haklı. özür dilerim valla. benim eşşekliğim :( Ahahha bak nasil da biliyo kendini Neyse gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :( ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 finansal matematik eğitimine gideceğiz haydi bakalım. yaş oldu 35 okbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bir haftadir kar yagiyor. bana birileri gelip dünya isiniyor demesin agzini burnunu kirarim. popom donuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 otaku gibi oturup anime zileyerek geçirdim öğlen tatilimi.. diğer insanlar gibi milliyet.com ne bilim alışveriş sitelerine bakmak yerine anime izliyor olmak da çok garip lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 daha garibi boş bulundukça döküman rfc ve bilimum zımbırtı okumak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 report calisiyormus eyvallah moderasyon *kıps* angarada hava ne gada da guzel bi o gada datli ellaam oglen tigem e gittik oh mis acik hava coh iyi geldi valla bir de ogretmen kafilesi gelme mi oh evet bebek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 mutsuzluk, hayvan gibi mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 günün sözü; "Eşek gibi çalışıyorsan at gibi yemelisin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 at gibi siciyosan, ayi gibi uyumalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yarin uyandigimda 2 3 ay gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 40 yil gecmis olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 8 seneye fitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bi de dayaklar atmak ve yemek istiyorum bu ara yine çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bi ayarlayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 dovus klubu yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 40 cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben o barin girisinde dikilen turk olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 fede said: bi ayarlayın ya Bu haftasonu gölbaşındaki depoya götüreyim seni dövüşenk mi diye ilan veririz gelene dövdürürüz seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 vurdururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 depoda benzin varsa olur dizel olursa vurduramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar