Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 nuke atmak istiyorum herkesin üstüne günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yoğun stresli zamanlarımda güzel time slip'ler yaşıyorum. kahve içiyorum mesela şu anda. ne zaman koyduğum konusunda inan bi fikrim yok. kahve sıcak, karıştırmışım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 olm o film lan. butterfly effect. ikincisi de var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Abi burun kanamasıyla uyandım ama temiz 2 bardak falan dolmuştur. Kardeşim var mı buralarda atıştırırsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fb'deki bir yorumumu kızın biri begenmis actım baktım hatun çek taş gibi, 9345093 tane fotosuna tek tek baktım üşenmeden, allah özene benzene yaratmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 pff hava ısınmış günlük, winter is coming dedik 2 gün sürdü anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mr_Hand said: olm o film lan. butterfly effect. ikincisi de var hatta. harbi ya bayağı zaman mekanı büküyorum! işin ilginç yanı şu mesela. ne zaman moralim boktan olsa tech aletlerin de bozulacağı tutuyor. yok hacım, şey falan değil. böle süper negative energy ile bozma değil, random eventlerin üst üste örtüşmesi bu sadece. ama pik yaptığı noktaların örtüşmesi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 rüyamda uyuyakalıp çekimlere gitmediğimi, daha sonra 11 gibi uyanıp insanları aradığımı ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendiğimi gördüm sonra uyandım ve saatin çalmasına 6 dakika kalmıştı umut sarıkaya'ya göndereyim de bi mutsuzluk karikatürü çizsin şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 yeter ya, bir şeyler yolunda gitsin. en ufak s.ktiri boktan bir şeyde bile sorun yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ZZZzzzZZZzzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kozalak said: yeter ya, bir şeyler yolunda gitsin. en ufak s.ktiri boktan bir şeyde bile sorun yaşıyorum. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi eve tesisatçı gelecek, adam sallayıp duruyor ya akşam gelecem diyerek 2 gün eve dikti beni. işler bok, yaşam bok. bok oğlu bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abiiiiii tek derdin bu olsun. ne yapıcak tesisatçı? lokasyon ne sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi ne tek derdi herşey dert işte. içimde inanılmaz bi öfke var ya uzun zamandır, bi boşaltamadım gitti. birilerini mi dövmek lazım ne yapmak lazım. boks gibi bir şeye mi yazılsam acaba. tesisatçının max 1 saatlik bi işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gel kavga edelim lan işte. VURUYUM MU VURUYUM MU! BEN VURURSAM, VURUYUM MU? buradan nefreti siniri boşalt, gitsin abi. en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 eve kum torbası al. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 eve el bombası at. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: eve kum torbası al. cidden abi g.t kadar ev ya, kum torbasını nereye koyayım. ofiste masaüstü kum torbamsı şeyler var, onlardan bulayım ben. sabitledim mi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ele et torbası as lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kozalak said: Dworgian said: eve kum torbası al. cidden abi g.t kadar ev ya, kum torbasını nereye koyayım. ofiste masaüstü kum torbamsı şeyler var, onlardan bulayım ben. sabitledim mi süper. o ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 belim ağrıyo ya günlük çok fena. biri dövse arkamı rahatlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gel çiğniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar