dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 kozalak said: bana kız yok abi hakketten. bi sürü çabanın hiç bir işe yaramaması tesadüf değil bence. gizli bi güç var gibi. muahahah T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Q_l_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 dasaaa said: kozalak said: bana kız yok abi hakketten. bi sürü çabanın hiç bir işe yaramaması tesadüf değil bence. gizli bi güç var gibi. muahahah T_T hepimiz kız bulcaz diye bişey yok. mutlu sonla biten hikayelerde hikayenin mutlu sonla bitmesi için beş on adamın / kızın çöpe atılması gerekiyor. biz işte o kuru kalabalığız. alışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 olm mutlu sonla biten tek bi hikayemiz olsa bizim de. genelde hiç yok ya yani bizde. arada az da biz kazansak mesela, senede 1-2 falan? hm güzel olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 abartma dasaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 T_T harbiden yok ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 çıkar şu organik(!) lensleri artık... kim giydirdiyse artık bi bilse başına bunlar gelecek inan o da her ne duyguyla buna sebep olduysa istemezdi şimdi ki halini bilse/varsafarkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 coco tanışalım mı çok seversin beni, bizim mahallenin cem yılmazı derler. maaşım da iyi güvenlikçiyim 1000 lira alıyorum 300 lira kira veriyorum. evde yaşlı annemle yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 erden c/p gene bu? :erden değil nerden o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 @dasaaa kendi kendine mutlu son masajı yapabilirsin abi. anca o var elinde hahaha @koko bi yerden değil izdivaç diliyle sıktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 s.ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 EHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Sevgili günlük. Hani muhteşem bir oyun oynarsın, film izlersin de sonra bir anda gerçek hayata dönersin ya, hani orada b.k gibi hissedersin kendini. Sonra yavaş yavaş kendini toplarsın hani. B.k gibi bir şey, bir frikik görene kalkan penis gibi, farklı dünyaları görünce de azıyor beynimiz. Gerçi frikikde penisi azdıran da beyin. ne pis bişeymişsin sen be beyin, neyse finaller geldi bunları söylemedim farzet. bays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 girecek bir finalimiz bile yok bizim murray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Boyle durumlarda arayip sabaha kadar sohbet ettigim bir kiz vardi. Onunla da kavga ettik. Ne yapacagim biiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 melatonin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 az uyuyim hadi.7 de görüşürüz canım.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 me no happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 3 günde 6 saat uyku ile...lanet olsun atom fiziğine....=)pastacı olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 önceden düzenli çalışsaydın sen de derdim ama ben de yapmıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QAIyVxKmyKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ardeth said: önceden düzenli çalışsaydın sen de derdim ama ben de yapmıyodum ahaha..ya 8-9 oca ard arda emt ile klasiği koymuşlar, quantumunda %40 lık take home examı yarına...ve bayağı kasmış Levent Akant.Daha emt ye başlayamadım bile...neyse sleep for the weak diyip devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar