Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bir kızın gideceği varsa gider, onu elinde tutmak için onbin takla atarak sadece süreci hızlandırmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 parande at abi, kendilerini neyin carptigini anlamayip asik oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Uçan tekme at bence aazına doğru, neyin geldiğini anlamadan serilir yere yanında kalmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sabah 7 gibi yastığa sarılayım derken sağ omzumun üstünde yuvarlanırken omuzu bir kez daha çıkardım, bayağıdır da çıkmamıştı ya. Kendiliğinden giriyor ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 allah belanı versin bolonya uyum süreci. bi bok değişeceği de yok ameleliğini yapıyoruz anca.tam da zamanıydı ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 your life is bad!!!! an you should feel bad!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Feel bad default more liek sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çizdim oynamıyorum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 4S kuralında bir sorun var. 2 gün oldu hala aramadı. F*ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çok sıkıldım, belki müdür mail atmıştır pazartesiye bir şeyler istemiştir diye mailimi kontrol ettim hiç bir şey yoktu.. pazartesi olsa da işe gitsem proje iş gelse sabahlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 adam ornek calisan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BabacumMostors said: çok sıkıldım, belki müdür mail atmıştır pazartesiye bir şeyler istemiştir diye mailimi kontrol ettim hiç bir şey yoktu.. pazartesi olsa da işe gitsem proje iş gelse sabahlasam sen var yalnız. sen var skype'dan hanımla konuşmak en azından. yalnızlık dasaaa'ya mahsus olm! dasaaa değilsiniz siz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ay lav iş yeri ay lav çelınç lan :/ haftaya çelıncım 5 günde 200 davalık dosya bakmak geçen sefer baktığım 20 dosyada 150K TL kadar hata yakaladım muallak karşılığı indirttim bu sefer 500K yı bulurum diyorum, aylık kârı nereden baksan 100-150K kadar etkiler. çorba parası ayrıca hanım da yoğğğğ çok sıkılıyorum lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahahaha dediğim doğru işte olm. hanım olsa ne bu kadar çok işi allaşkına selam söle ya. allah kolaylık versin diyorlar de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BabacumMostors said: çok sıkıldım, belki müdür mail atmıştır pazartesiye bir şeyler istemiştir diye mailimi kontrol ettim hiç bir şey yoktu.. pazartesi olsa da işe gitsem proje iş gelse sabahlasam boyle yapma haci cabuk bayarsin isten gucten gez toz eglen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahah eyw dasaa :) abi böyle GMY gelip de milletin ortasında "aferim lan" deyince mükemmel oluyor ya, böyle bir iki lavuk var onlara karşı "in your face madafaka" çekiyormuşum gibi hissediyorum zaten saçlarım uzun ve kimse laf etmiyor diye tilt oluyorlar hissediyorum bir de bunlar olunca offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olaylar olaylar olaylar günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nooldu kuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Günlük bugün bilgisayarımın başında otururken odamda, yandaki camda bi kafa belirdi böle yukarı doğru yükselerek. Sola bi döndüm, tombalak tüy yumağı bi kafa, tek göz hasarlı, dümdüz bana bakıyo kedi. Benim onu gördüğümü görünce yukarı yükseldiği şekilde aşağı indi, kayboldu bi de. Yarıldım lan çizgifilm gibiydi salak hayvan :D Bi de bunu daha önce de yapmıştı başka bi tanesi aynı şekilde bikaç yıl önce bak şimdi hatırladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sevgili günlük alkol kötü bişey. Adamı rezil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sevgili Günlük, Artık hiçbirşey yazmıyor, konuşmuyor, aramıyor. Yarın buluşalım dedim, bilmiyorum dedi ve ekledi yarın olsun bir. Kesin yol vericek yarın. Geçmiş olsun gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 harika.. aralık ayından nefret ediyorum. sanıyorum sevdiklerimi hep aralıkta kaybettiğimden olsa gerek. ananem vefaat etti. son derece saçma.. düşünebildiğim tek şey, "evet çantamı toplamalıyım" topladım. sene sonundan nefret ediyorum. benden hep bir şeyleri kopartıyor. lanet olsun. ne kadar harika zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 edit: dasaaa'nın mesajı görmemiştim geyik yazıyorum burda... Başın sağolsun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Evet başın sağolsun dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar