Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

lan bugün bi tane stajer kız başladı yanımda geç geldi 9 gibi falan 12ye kadar 5 tane çiçek geldi arkadaşlarından böyle Hayırlı olsun cnmszzz modunda bi dahaki yeni işimde kendime çiçek alıp fake isimle yollayasım geldi lan hayatını karartayım yada oda mantıklı XRF distilasyonla 3 güne bırakır gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ay sıktı benim de bu nöbet günlüklerim ama 1 hafta kaldı suscam , söz günlükçüm. Az önce cerrahi çekim yaptım, 20 dakka sürdü ama hasta bulantı refleksli iğne korkulu panik ataklı 23 yaşında kız. Combo resmen, o yüzden mikemmel başarımın hazı ile uyuyabilirim. Bir de yüzünde güller açıyordu giderken ' yaş pasta getiricem sizeeeeeee ' diyerek gitti canım benim:)

Seviyorum lan bu mesleği, zor mor ama healerlığın verdiği bir mutluluk yapışıyor üstüme. Öperim , çüs.
Sosyal ağlarda paylaş

Havuc yiyen kiz bildigin is yerine yesil teyze yelegi ile geldi. Göbenindeki yag halkasini gördükten sonra bu kadar tiksinmemistim ondan. Neyse gitmis özel siyah cay almis, sana cay yapiyim mi dedi. Bilmem ben anadolu delikanlisi olarak cay konusunda cok hassasim dedim. yapmis fena degildi. simdi benden tepki bekliyor. hic bisi demicem catlasin sirfinti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...