dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ne işi abi bu? Dersane öğrencisi işinde misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o is degil ki ama. devreler yanmis adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bankasürans kanalında çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 aaa ne güzel hangi banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ulan pederin cocukluk arkadasinin pc sine yeni hdd takarken , hdd lerin 2 side yandi.Kodum 3 liralik sata donusturucu yuzunden.Simdi bir de verileri kurtarmak icin 100-400 lira arasi para bayilcaz, ustune bir de yeni hdd alcaz.Sabah 9 dan beri elimde elimde kasa fink atiyorum bilg. servislerinde.Sokarim boyle sansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bir otobüste bir kişi osurur, iki kişi osurur ama güzel kardeşim, bir otobüste herkes mi sıçar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 kestane pişirdim günlük,,, Zaaaaa!! http://farm3.static.flickr.com/2194/1869938239_0c606a72b5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Saeros said: bir otobüste bir kişi osurur, iki kişi osurur ama güzel kardeşim, bir otobüste herkes mi sıçar? -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Dizlerim sızlıyor ya sabah 9 küsürde çıktım anca döndüm eve koştur baba koştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 lan bugün bi tane stajer kız başladı yanımda geç geldi 9 gibi falan 12ye kadar 5 tane çiçek geldi arkadaşlarından böyle Hayırlı olsun cnmszzz modunda bi dahaki yeni işimde kendime çiçek alıp fake isimle yollayasım geldi lan hayatını karartayım yada oda mantıklı XRF distilasyonla 3 güne bırakır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi feysbuk gibi işte, bi dogumgunu olur friendlistteki 500 kisinin 500 u de mutlu yıllar canıms der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 your sunny days are over bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ay sıktı benim de bu nöbet günlüklerim ama 1 hafta kaldı suscam , söz günlükçüm. Az önce cerrahi çekim yaptım, 20 dakka sürdü ama hasta bulantı refleksli iğne korkulu panik ataklı 23 yaşında kız. Combo resmen, o yüzden mikemmel başarımın hazı ile uyuyabilirim. Bir de yüzünde güller açıyordu giderken ' yaş pasta getiricem sizeeeeeee ' diyerek gitti canım benim:) Seviyorum lan bu mesleği, zor mor ama healerlığın verdiği bir mutluluk yapışıyor üstüme. Öperim , çüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bugün sevgülü ülkeme döndüm yılbaşı için.Özlemişim keratayı... ps.^^ 23 yaşına kadar nası hayatta kalmış lan o kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kadının hourglass olanı makbulmüş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ravnos said: Bugün sevgülü ülkeme döndüm yılbaşı için.Özlemişim keratayı... ps.^^ 23 yaşına kadar nası hayatta kalmış lan o kız? Ahaha hiç bir fikrim yok :D İlk kez diş hekimine gelmiş bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Havuc yiyen kiz bildigin is yerine yesil teyze yelegi ile geldi. Göbenindeki yag halkasini gördükten sonra bu kadar tiksinmemistim ondan. Neyse gitmis özel siyah cay almis, sana cay yapiyim mi dedi. Bilmem ben anadolu delikanlisi olarak cay konusunda cok hassasim dedim. yapmis fena degildi. simdi benden tepki bekliyor. hic bisi demicem catlasin sirfinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "ya la" diye mesaj atan, telefonda konuşanlara "al, yala!" diyecem bir gün. çok az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yapma liseli atarlı oldugunu sanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Dedem bu öğlen gömülecek ve tüm aile mezarlığa gitti, ben ise hastayım diye evde kaldım şuanda kız arkadaşımla eğleniyoruz. Dedeciiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 vay ayı vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adam mezarına girmeden ters dönecek, ne biçim torunmuşsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iyiki gitmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Lord_Argos said: Dedem bu öğlen gömülecek ve tüm aile mezarlığa gitti, ben ise hastayım diye evde kaldım şuanda kız arkadaşımla eğleniyoruz. Dedeciiiim yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar