Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan pederin cocukluk arkadasinin pc sine yeni hdd takarken , hdd lerin 2 side yandi.Kodum 3 liralik sata donusturucu yuzunden.Simdi bir de verileri kurtarmak icin 100-400 lira arasi para bayilcaz, ustune bir de yeni hdd alcaz.Sabah 9 dan beri elimde elimde kasa fink atiyorum bilg. servislerinde.Sokarim boyle sansa.
Mesaj tarihi:
lan bugün bi tane stajer kız başladı yanımda geç geldi 9 gibi falan 12ye kadar 5 tane çiçek geldi arkadaşlarından böyle Hayırlı olsun cnmszzz modunda bi dahaki yeni işimde kendime çiçek alıp fake isimle yollayasım geldi lan hayatını karartayım yada oda mantıklı XRF distilasyonla 3 güne bırakır gibi
Mesaj tarihi:
Ay sıktı benim de bu nöbet günlüklerim ama 1 hafta kaldı suscam , söz günlükçüm. Az önce cerrahi çekim yaptım, 20 dakka sürdü ama hasta bulantı refleksli iğne korkulu panik ataklı 23 yaşında kız. Combo resmen, o yüzden mikemmel başarımın hazı ile uyuyabilirim. Bir de yüzünde güller açıyordu giderken ' yaş pasta getiricem sizeeeeeee ' diyerek gitti canım benim:)

Seviyorum lan bu mesleği, zor mor ama healerlığın verdiği bir mutluluk yapışıyor üstüme. Öperim , çüs.
Mesaj tarihi:
Ravnos said:

Bugün sevgülü ülkeme döndüm yılbaşı için.Özlemişim keratayı...

ps.^^ 23 yaşına kadar nası hayatta kalmış lan o kız?

Ahaha hiç bir fikrim yok :D

İlk kez diş hekimine gelmiş bir de.
Mesaj tarihi:
Havuc yiyen kiz bildigin is yerine yesil teyze yelegi ile geldi. Göbenindeki yag halkasini gördükten sonra bu kadar tiksinmemistim ondan. Neyse gitmis özel siyah cay almis, sana cay yapiyim mi dedi. Bilmem ben anadolu delikanlisi olarak cay konusunda cok hassasim dedim. yapmis fena degildi. simdi benden tepki bekliyor. hic bisi demicem catlasin sirfinti.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Dedem bu öğlen gömülecek ve tüm aile mezarlığa gitti, ben ise hastayım diye evde kaldım şuanda kız arkadaşımla eğleniyoruz. Dedeciiiim

yuh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...