Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Murray said:

Selam günlük. Bugün hayatımı 242352352342 kez yoluna sokma kararı aldım. Ama sigara meretini bile bıraktıysam bunu da yaparım. evet.

abi ben hayatımı yoluna sokuyorum çok güzel.

sonra bi bakıyorum yol falan kalmamış lan.

öle karanlık bi hayatım var işte. yol yokoluyor bildiğin altımdan. ahahaha

ne bileyim işte.

kötü lan herşey. bildiğin kötü.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Günlerin en kötüsü hem de.

standard gerizekalıca laf olarak:

"allah beterinden saklasın" diyoruz bu durumda.

niye?

çünkü efenime söyleyim bu yüce yaratıcı dediğimiz canlı bizi iyilikle değil sadece kötülüklerle terbiye eden bir şeydir. bilakis "daha kötüsü de olabilirdi ama!" lafına sevinmek için böle düşünmek falan gerekir sanıyorum.

ha daimi bir sabit downward grafik çiziyorsanız o zaman bu deyiş de çok korkutucu olmuyor. zaten downward gidiyor hani.
Mesaj tarihi:
Murray said:

Selam günlük. Bugün hayatımı 242352352342 kez yoluna sokma kararı aldım. Ama sigara meretini bile bıraktıysam bunu da yaparım. evet.

Ne zaman nası bıraktın abi ya helal olsun
Mesaj tarihi:
sevgili günlük, götü başı dağıttım gene
yemek olarak çerez, peynir ekmek şarap (alkol alıyorum ben), ülker rulokat falan yiyorum iki gündür.
yarın eve gelince biraz yemek memek yapayım artık, böyle tembel tembel olmaz
Mesaj tarihi:
sistemdeki "hatacık" yüzünden 1075 telelik performansımı alamamışım. önümüzdeki aylara allah belasını versin, iki gözü önüne aksın, canı çıksın ki vericekmiş. hatta cebinden ödeyim demiş ama legal değil, olmaz demişlermişmiş. küçük tayyipten inciler efenim.
Mesaj tarihi:
ilk iş günüm güzel geçti günlük ya, ekibi sevdim, iş tanımım da güzel. neredeyse 1 ay falan oryantasyon ve eğitimlerle geçicekmiş, ekip liderim 2.ayın sonunda işlere ucundan başlamış olursun dedi.
bakalım başladığı gibi güzelce devam eder umarım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...