dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Murray said: Selam günlük. Bugün hayatımı 242352352342 kez yoluna sokma kararı aldım. Ama sigara meretini bile bıraktıysam bunu da yaparım. evet. abi ben hayatımı yoluna sokuyorum çok güzel. sonra bi bakıyorum yol falan kalmamış lan. öle karanlık bi hayatım var işte. yol yokoluyor bildiğin altımdan. ahahaha ne bileyim işte. kötü lan herşey. bildiğin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: pazartesi sendromu pf 14.30 da uyandim sendrom falan kalmadi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sesu said: Günlerin en kötüsü hem de. standard gerizekalıca laf olarak: "allah beterinden saklasın" diyoruz bu durumda. niye? çünkü efenime söyleyim bu yüce yaratıcı dediğimiz canlı bizi iyilikle değil sadece kötülüklerle terbiye eden bir şeydir. bilakis "daha kötüsü de olabilirdi ama!" lafına sevinmek için böle düşünmek falan gerekir sanıyorum. ha daimi bir sabit downward grafik çiziyorsanız o zaman bu deyiş de çok korkutucu olmuyor. zaten downward gidiyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Kanlı pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 copry said: moriarty said: pazartesi sendromu pf 14.30 da uyandim sendrom falan kalmadi ^^ hayat hep size güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Aksam nobete gidicem ama caktirma , yine de guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 lol nöbet dertmi?değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben de nöbet geçireceğim sanırım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 wastyrx said: Kanlı pazartesi muayyen günün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ahahaha belki basurdur diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bugün beyaz giyme, tecrübe konuşuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 "dahi" anlamındaki "-de" ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 orkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Murray said: Selam günlük. Bugün hayatımı 242352352342 kez yoluna sokma kararı aldım. Ama sigara meretini bile bıraktıysam bunu da yaparım. evet. Ne zaman nası bıraktın abi ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 BabacumMostors said: wastyrx said: Kanlı pazartesi muayyen günün mü? Yok abi burnum kanıyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 salaklarla yaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sevgili günlük, götü başı dağıttım gene yemek olarak çerez, peynir ekmek şarap (alkol alıyorum ben), ülker rulokat falan yiyorum iki gündür. yarın eve gelince biraz yemek memek yapayım artık, böyle tembel tembel olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Iyice sismissin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sistemdeki "hatacık" yüzünden 1075 telelik performansımı alamamışım. önümüzdeki aylara allah belasını versin, iki gözü önüne aksın, canı çıksın ki vericekmiş. hatta cebinden ödeyim demiş ama legal değil, olmaz demişlermişmiş. küçük tayyipten inciler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 copry said: Iyice sismissin zaten. tam tersine her gören "sen kilo mu verdin" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Albumdeki foto oyle demiyor ama almissin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sırıtınca yanaklar pörtlüyor ondandır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Dostum bacaklarin da portlemis siritinca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dostum fotoğrafa hesap makinesinden mi bakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ilk iş günüm güzel geçti günlük ya, ekibi sevdim, iş tanımım da güzel. neredeyse 1 ay falan oryantasyon ve eğitimlerle geçicekmiş, ekip liderim 2.ayın sonunda işlere ucundan başlamış olursun dedi. bakalım başladığı gibi güzelce devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar