senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kozalak said: buraya geliyor. eller gitsin mersine sen git tersine sucuk ekmek. eppek parası olm napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sagol günlük. is yerine iki gün gelmeyince niye emailler yagiyor. az kaldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 asfdasfd patron isler iyi gitmis. ciro yapmisiz. size exktra para veriyorum bu ay diye email atti. ben ve havuc yiyen kiz pis pis sirittik. yoklukta cok iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 KANKA BORÇ PARA VERSENE OLMADI Bİ BİRA ISMARLARSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi cok borcum var bankaya vs. parttime calisiyorum artik is yerinde. geliyormusun yilbasina dogru istanbula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bakalm kısmet. gelmeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tamam o zaman bi birani icerim bulurum ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 GELMİYORUM O HALDE! GELMİYORUM! ulan bi bira ısmarlayacaksın be! o da bira ucuz diye. yoksa sevmiyorum dahi.. yok lan fırsat olursa görüşürüz. bu sefer kimse ile görüşecek vaktim olmadı zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: copriler gitmesin günlük =| terbiyesiz, sevgilisine kavusmasin mi yani? Zaten İstanbula gelip biseyleri tersten gorecek ama o ayri O GELSİN BİZENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oo mericler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 @ wastyrx Sen gel lan asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fistan said: oo mericler xaty'ye o konuda ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Gelicem ya çağıran çokta işler güçler sıkıştırıyor işte Bırak takılsın kendi kendine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 AVRUPAYA GELLLLLLLLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yazın japonyaya gidemezsek gelicem bikaç arkadaşımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oh be günlük, aylar süren işe alım süreci bitmek üzere, 3 departman olumlu dönmüş, hangisinde çalışmak istediğimi sordular az önce. 10-15 gün sonra süreç biter dedi ik'cı kız. boş oturmaktan sıkılmıştım artık, iyi oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 asansörü 1. katta durdurup zemin kata inmek nedir arkadaş. yürüsene bir zahmet 1 kat. senin orada beklediğine de değmez benim dur kalk yapmama da. hayır madem biniyorsun, eh tam kapı kapanırken arkadaşın için tutma bari. hadi tuttun bunu 3 kere yapma yahu. asansör 1. kata kadar nezih bir şekilde geldi, 1 ve zemin arasında 1 dkk durdu yemin ederim. saçma sapan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kaybolon 1 dakikam diye kitap yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 erucalavera said: oh be günlük, aylar süren işe alım süreci bitmek üzere, 3 departman olumlu dönmüş, hangisinde çalışmak istediğimi sordular az önce. 10-15 gün sonra süreç biter dedi ik'cı kız. boş oturmaktan sıkılmıştım artık, iyi oldu ya. ben daha 1 departmanla bile görüşmedim :( hayırlı olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eyvallah çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 barnacle said: kaybolon 1 dakikam diye kitap yaz. "kaybolon 1 dökököm" yerine "kaybolan" yazsam olur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 vuruculuğu kalmaz o zman ama. o yaşanmışlığı ifade edemessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 wastyrx said: copriler gitmesin günlük =| Kiyamammm =) ama kesin daha cok gorusuruz Gidersem , emin ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 barnacle said: vuruculuğu kalmaz o zman ama. o yaşanmışlığı ifade edemessss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sen istabula gel. elini agzima sokup dislerime bakican. yapicaksin bunu insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar