Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 rose sarapta var sari sarapta var. pis cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben bilmiyorum olm şarap falan wine tasting'e davetliyim bu akşam ama çalışmam lazım. bi ara öğrenicem işalla. @copry: tatlıları yiyoruz bi de.. öncesinde malı götürdüm ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ya bişi diyecem o kadar zenginsiniz. bi arada toplaşmışsınız. hepiniz forum çatısı altında kümeleşmişsiniz zenginler olarak. cebinizden 100lira verseniz batmazsınız. para toplayıp şu fakir, kartonda yaşayacan, şarap yerine elma suyu içen arkadaşınızı sıcak iklimlere yollasanıza be yau. götüm dondu abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dasaaa said: ben bilmiyorum olm şarap falan wine tasting'e davetliyim bu akşam ama çalışmam lazım. bi ara öğrenicem işalla. @copry: tatlıları yiyoruz bi de.. öncesinde malı götürdüm ahahahhahah Güzel kokuyo mu bari (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 hmmppfs hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 elbette! göz kırps göz kırps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 şahsi oynamak yok beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 KEEP CALM & PROG ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 oha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ertele ertele nereye kadar canım.. cıks cıks! me prog on dude! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 sabvey sandöbiçi neden soğuk geliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 valla 3 gün daha aldım!! yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 SirWinstonPee said: sabvey sandöbiçi neden soğuk geliyo ya. microwave oven diye bişi var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 öyle bi dalga yok ofiste ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 geçmiş olsun o zaman bebek.. geçmiş olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ya soğuk sıcak çok problem değil de, soğuk şeyleri daha çabuk tüketiyorum. hemen bitiyo üzülüyorum. soğuk sandöbitch gibi yedim hızlıca şu satırları yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 zihnen doymamış olmak adamı üzebiliyor evet. afiyet olsun Pee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 havuc yiyen kiz. Walking Dead hastasi cikti. kiz gözüme nasil sempatik geldi simdi. Iron Maiden konserine gidecekmis bilet gelirse benim icin postacidan alin dedi. oha didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 said: Iron Maiden konserine gidecekmis bilet gelirse benim icin postacidan alin dedi. onu karım olarak kabul edebilirim. işte şu an bunu yapabilirim anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 lan labdaki ilk günüm TBBT penny gibi geçti hiç bişi anlamadım lan bunlar ne diyor modunda hıhı hıhı diyip kafa salladım ama açım heralde ondan anlamıyorum diyede bi yandan kendimi avuttum şimdi öğle yemeği arası verildi döndüğümde hala anlamazsam bi daha gitmesemmi lan rezil olabilirim SDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 70 euroymus verilmez. kiz black metal dinliyor. es olmaz ondan. ama salagin gözleri cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dasaaa said: microwave oven yavrum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 BTTF Emmett gibi geri dönmen lazım dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Fistan said: dasaaa said: microwave oven yavrum benim UNCLE FISTAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar