Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yok abi çok yanlış anlamışın.erkek soyu tükeniyor. kişi başına düşen gayri safi milli meme sayısı da artıyor gerçi, iyisin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 trde onlarda örtünüyor merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ayrıca hkkaten karma yok eğer varsa artık borcunu ödesin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Lyv said: One hiç kendine yeni bir pati acc. u açıp herşeye sıfırdan başlamayı düşündün mü amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 amacini sen tahmin ettigin an bence acarsin yeni acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Su haftasonu bitsin köydeuim sadece samanyolu tv izliyoruz dedemle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fistan said: amacini sen tahmin ettigin an bence acarsin yeni acc aggro almaya çalışmam bi daha, bi kere düşerim o hataya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yüksek lisans yapmış bir kimya mühendisi kuark'ın ne olduğunu bilmeyebilir mi lan? böyle bir olasılık var mı? oluyormuş bugün öğrendim. ben sözelciyim beni aydınlatın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bilmeyebilir. kimya mühendisleri quantum fiziği falan görmüyor, parçacık fiziği de görmüyor. organik kimya görüyorlar orda da en fazla proton elektron nötron. e bilimsel kültür edinmek gibi bir gayesi yoksa hiç rastlaşmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 teorik fizik kadar kolpa bişey yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://images5.fanpop.com/image/photos/27000000/Haters-gonna-hate-x3-skilene-27010286-900-600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Lyv said: One hiç kendine yeni bir pati acc. u açıp herşeye sıfırdan başlamayı düşündün mü agir olmus. cok acimasizca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ahahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 karma var da tam bi bitch. kötüsünden 1 yapıyorsun 15 vuruyor sana. iyisinde oran yön değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_llov7oClU91qcbshbo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kardesim kelime oyununda yarisiyor ben burda ödev sunum yardırıyorum lanet olsun icimdeki okuma sevgisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 çok yorucu bi gündü lan bugün, bu ay işide bırakıyorum, bi ihtimal istanbul yolu gözüküyore gibi gibi ama bakalım neler olacak... neyse gece olmuş günlük,bu şarkı benden sağa gelsin ;=) http://www.youtube.com/watch?v=ItX2cntpWtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Gece gece kafayı çekip, denize atlayıp çıktığında "kara nerdeydi lan?" dediğin an var ya hani, onu özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 vay ayyaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 pascalnouman said: kardesim kelime oyununda yarisiyor ben burda ödev sunum yardırıyorum lanet olsun icimdeki okuma sevgisine benimde sunumum var kasıyorum haldur huldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Olm renoda olaylar çıkmış ya la gitsem mi acaba napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel durum hep budur. A boat big enough for 2 with good weather, but only for one with bad weather. ibnelik, gaylik diye takıldığımız döneklik ahanda budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tea party ne kötü bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 eheheheh ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar