copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mmeeeeeh becks yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 becks şişe var sadece fıçısı baya kotu diye kaldırdık vardı gecen sene becks sifon tr de olup olabilecek tüm biralar var bizde baltika bile var ya ben henuz baska bi barda satan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sise oldugunu biliyorum az icmedim zaten ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 lynchburg 22 lira bedavaymış. kokteyller ucuz harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 guinness var mı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Fistan said: fiyatlarınız sahiden uygun, menünüzden ne kadar ince eleyip sık dokuduğunuz da belli. Buradan iyi bir cafe olduğunuzu çıkarabilirim pek âlâ. Keşke izmir'de olsa şöyle mekanlar. saçma sapan yerlere gidip işkembe çorbası gibi suratlarını çektiğimiz mekanlarda arkadaşlarım bi efes şişeye 12 lira veriyolar. acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 fistan bursada mekan açsan başka yere gitmezdim samimi söylüyorum (tabi aynı fiyat ve politika geçerli olacak) bursada gerçekten aşırı pahalı ve işletmeciler resmen yüzünüze tükürmediği kalıyor. Birşey daha soracam geçen gittiğimiz mekanda baya iğrenç olaylar oldu mutfakta şefin bize kötü bir süpriz yaparken yakaladık bunun hakkında birşey yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 naptı şef? irinli balgam mı atıyodu? birayı köpürtmek için içine mi işiyodu? rutin dışı pislik ne olabilir acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o tarzdan birşey verdiğimiz pastanın kalanını isteyince çöpten çıkartıgı kartona koyacakken yakaladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 napıyonuz lan bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Cicibebeye laf etmeyin lan zibidiler! O degil de vodkaya cicibebe bansam nasi olur acaba? Yok lan bi boka benzemez sdfggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 günaydın günlük, hava çok güzel bugün cuma daha ne isteyebilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aquila said: gines var. uzdun beni sukru. anladin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 anlamadim, ama canim saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fistan said: var bizde :D efes, bomonti,tuborg,guinness,hoegaarden sifonlarımız mevcuttur dsfs carlsberg ve carlsberg extra cold da var sizin bar nerede ya? şehir mekan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 eskisehir, ankara tunalı, izmir alsancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ooo izmirdekini şimdi duydum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bi rakı içecek adam yok lan :( çok yalnızım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sabah ise gelirken ambulans sireni ile irkildim sonra saati farkettim ve saygi durusuna gectim gunluk hastanedeki butun doktor ve hemsireler de disari cikip saygi durusuna gectiler. ak parti binasinin hemen ilerisinde olunca ilk kez bu kadar duygulandim uzuldum ama umutlandim da garip duygular icerisindeydim gunluk. Dun aksam cok guzeldi ama sevgiliyle golden'a gidip dart oynadik , mekandaki korelileri gangnam style calmaya baslayinca bizim turkler dansa kaldirdi ahahah cok eglenceliydi. Oyle iste gunluk optums canim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 irrelevant 29ekim. arada tv spotları dönüyor tabii. arkada klasik müzik falan. sonra kutlamalar, fahir atakoğlu bestelemiş. yine aynı. 10kasım. sopranolar! türk halkı ise ankaralı turgut, kolbastı falan dinler. aslında "izindeyiz" dedikten sonra devleti yönetenlerin nasıl da 180' tersini yaptığını anlatacaktım. yemedi. zayıf ve bağlantısız müzik örneği ile yetinin. irrelevant bir durum olarak kalsın kenarda.. gidip ankaralı durgut dinleyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://www.facebook.com/martensit#!/photo.php?v=288811150459&set=vb.524820459&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 böyle sıkıcı gereksiz saçma bunalımlı günler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Kışlık alışveriş yapmam lazım günlük. Yağmur yagmayaydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 lan dün taksiye kadar bi 10-15m falan hafif tempo koşabildim. ağrı sızı olmadan bariz FDR sevinci yaşadım. tabi o kadar uzun değil ama 2saniyeliğine! 2sn de olsa yetti be! gerçekten güzeldi olm. arkadaşa falan da "abi koştum yalnız!" falan dedikten sonra olayın açıklamasını yapmaya kasmam salakçaydı gerçi... fdr sevinci şöle oluyor http://youtu.be/Wo4Itx5F0m8?t=2m50s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Oooo gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar