Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

fiyatlarınız sahiden uygun, menünüzden ne kadar ince eleyip sık dokuduğunuz da belli. Buradan iyi bir cafe olduğunuzu çıkarabilirim pek âlâ. Keşke izmir'de olsa şöyle mekanlar.

saçma sapan yerlere gidip işkembe çorbası gibi suratlarını çektiğimiz mekanlarda arkadaşlarım bi efes şişeye 12 lira veriyolar. acıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fistan bursada mekan açsan başka yere gitmezdim samimi söylüyorum (tabi aynı fiyat ve politika geçerli olacak)

bursada gerçekten aşırı pahalı ve işletmeciler resmen yüzünüze tükürmediği kalıyor.

Birşey daha soracam geçen gittiğimiz mekanda baya iğrenç olaylar oldu mutfakta şefin bize kötü bir süpriz yaparken yakaladık bunun hakkında birşey yapabilir miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah ise gelirken ambulans sireni ile irkildim sonra saati farkettim ve saygi durusuna gectim gunluk hastanedeki butun doktor ve hemsireler de disari cikip saygi durusuna gectiler. ak parti binasinin hemen ilerisinde olunca ilk kez bu kadar duygulandim uzuldum ama umutlandim da garip duygular icerisindeydim gunluk.

Dun aksam cok guzeldi ama sevgiliyle golden'a gidip dart oynadik , mekandaki korelileri gangnam style calmaya baslayinca bizim turkler dansa kaldirdi ahahah cok eglenceliydi.

Oyle iste gunluk optums canim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

irrelevant

29ekim. arada tv spotları dönüyor tabii. arkada klasik müzik falan.
sonra kutlamalar, fahir atakoğlu bestelemiş. yine aynı.

10kasım. sopranolar!

türk halkı ise ankaralı turgut, kolbastı falan dinler.

aslında "izindeyiz" dedikten sonra devleti yönetenlerin nasıl da 180' tersini yaptığını anlatacaktım.

yemedi.

zayıf ve bağlantısız müzik örneği ile yetinin.

irrelevant bir durum olarak kalsın kenarda..

gidip ankaralı durgut dinleyim ben de
Sosyal ağlarda paylaş

lan dün taksiye kadar bi 10-15m falan hafif tempo koşabildim. ağrı sızı olmadan

bariz FDR sevinci yaşadım. tabi o kadar uzun değil ama 2saniyeliğine! 2sn de olsa yetti be! gerçekten güzeldi olm. arkadaşa falan da "abi koştum yalnız!" falan dedikten sonra olayın açıklamasını yapmaya kasmam salakçaydı gerçi...

fdr sevinci şöle oluyor
http://youtu.be/Wo4Itx5F0m8?t=2m50s
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...