Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Günlük. 15 km koştum lan. Bi kerede. asdasd O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 fare var günlük,büyük, 5 tane kedi saldım arkasından. büyükler gelince onlarıda salıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kız erkek arkadaşım var kartını açtı. pfffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kaleci var diye gol atamayacak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 goldbären said: kız erkek arkadaşım var kartını açtı. pfffffffffffff pokerface yapıp aynen devam edicektin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ahaha öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 nasıl güzelim, nasıl mutluyum bugün 8 tur yürüdüm hiç mola vermeden, daha da yürürdüm hatta ama terledim ve rüzgar esiyordu dedim dur hasta olmayayım zaten dün buz gibi havuza girdik yüzdük fdsf falan, bıraktım o yüzden. daha dün her turdan sonra mola veriyorum ayaklarım kopuvermesin diye. resmen 1 günde level atladım günlük! bi de çok güzel içtim şu an, çok kaliteli içtim yani. kalite. öyle falan filan yani güzel şeyler komşular akrabalar falan bayram güzel gidiyor hayatım çok iyi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bazı şeyler için geç olmadığını düşünüyorsun sonra geçiyorsun masanın arkasına, alıyorsun eline kalemi kağıdı çiziyosun ama çizdiklerini beğenemiyorsun. çöp adamdan daha iyi ama asla istediğin kadar iyi olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 best wingman ever olarak ödüllendirilmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 forever alone dediğin tatava dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 olm sizler forever alone luğu anlayamazsınız. hele sen.. hiç anlayamazsın LOL Brother Louie çalıyor ya. zevkine sıçayım. bi el atıp massive attack açaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 forever alon adam foruma girip yetkili bi abiye benzemez. hala en dipte değilsin bence. düşün yani hala düşme payın var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bayram güzel şey de günlük, akraba olmayınca da diğer günlerden pek bir farkı kalmıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 seni azerilere emanet ediyorum dasaaa saat 3 olmuş yeni kaldırdım başımı eu3 ten höh! ama sıctım dünyanın azına Viva de FRANCE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 edremitten geldim hop istanbula, istanbuldan geldim hoop maraşa. bavul hazırlamaktan yoruldum, iki şişört koyup gidesim var da donarım oralarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 dasaaa said: best wingman ever olarak ödüllendirilmem gerek respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Saeros said: nasıl güzelim, nasıl mutluyum bugün 8 tur yürüdüm hiç mola vermeden, daha da yürürdüm hatta ama terledim ve rüzgar esiyordu dedim dur hasta olmayayım zaten dün buz gibi havuza girdik yüzdük fdsf falan, bıraktım o yüzden. daha dün her turdan sonra mola veriyorum ayaklarım kopuvermesin diye. resmen 1 günde level atladım günlük! bi de çok güzel içtim şu an, çok kaliteli içtim yani. kalite. öyle falan filan yani güzel şeyler komşular akrabalar falan bayram güzel gidiyor hayatım çok iyi şu an allah bozmasin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ekimin sonunda bodrumda denize girebilmek priceless oldu lan. İyi kafa dinlemis olduk biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Saeros said: nasıl güzelim, nasıl mutluyum bugün 8 tur yürüdüm hiç mola vermeden, daha da yürürdüm hatta ama terledim ve rüzgar esiyordu dedim dur hasta olmayayım zaten dün buz gibi havuza girdik yüzdük fdsf falan, bıraktım o yüzden. daha dün her turdan sonra mola veriyorum ayaklarım kopuvermesin diye. resmen 1 günde level atladım günlük! bi de çok güzel içtim şu an, çok kaliteli içtim yani. kalite. öyle falan filan yani güzel şeyler komşular akrabalar falan bayram güzel gidiyor hayatım çok iyi şu an noldu karşim aşık mı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok lan kafam iyiydi, yavşak yavşak şeyler yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 spora niye başladın yani xx yıllık bir basement dweller kariyerinden sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 pff baya bişi alasım var ama alacağım şeylere çokta ihtiyacım yok hepsini alacak kadar paramda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 benimde alacak hiçbişiyim kalmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar