SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Fener o kadar kötü değil. En azından forveti daha bitirici ama bizim kadar net top getiren yok forvete, o yüzden çok faydalanamıyorlar forvetten. Beşiktaşı konuşmaya gerek yok, allah vurmuş biz de vurmayalım ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 stormeagle said: Şu ujfalusi GS'nin messisiymiş haberimiz yok. Adam bi sakatlandı 0-4-2 oynuyoruzaynen lan :D neyse ki durumu düzeliyormuş 2. devreye yetişebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Fener o kadar kötü değil. En azından forveti daha bitirici ama bizim kadar net top getiren yok forvete, o yüzden çok faydalanamıyorlar forvetten. Beşiktaşı konuşmaya gerek yok, allah vurmuş biz de vurmayalım ayıp. ne kötüsü abi, resil rüsva falan diyor herif, şu ülkede reziilikten bahsedicek bi takıma rezil diyecek en son takım fenerbahçe... ya beşiktaşı hiç konuşmuyorum bile saymıyorum pek 3büyükten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 fenerin neyi rezil, fener gayet iyi. hem sampiyon olur bu sene, hem de uefada ilerler. gs tam rezil rüsva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 coco123 e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi hala kasıyormusunuz şu herife cevap yetiştirmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PZero said: coco123 e katılıyorum bi bitmedin ya. maçın basından beri crymore'a bağladın. kimsede takmıyor seni bi ben alıntıladım değerini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 şikeden avrupada rezil olmak, avrupaya alınmamak td nin saçma sapan hamleleri takım öndeyken geriye düşmesi berabere kalması, puan kaybetmesi ırkçılık yapan futbolcusu haklısınız bunlar rezillik değil. en rezil takım galatasaray, cevap da yetiştirmeyin oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ben bu ''Adnan Aybaba'' ''Gökmen Özenak'' vs. title ı tipleri eğlence olsun diye rp yapıyolar sanıyodum biara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. aga sen niye herkese rage açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 RP maıuah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 urfalı reyiz defansın beyniydi beyinsiz kaldı defans şu an. dani çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Reksa said: SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. aga sen niye herkese rage açtın? Abi cunku ligde bursa gibi bjk gibi kalite yonunden belli cizginin altina dusen takimlar olmasi hepimizi olumsuz etkiliyor. En azindan 2 ye bolunmesi lazim ligin. Orduya kasimpasaya fln ayip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dani kaç kere kaleciye pas denedi o zeminde dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Reksa said: SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. aga sen niye herkese rage açtın? Abi cunku ligde bursa gibi bjk gibi kalite yonunden belli cizginin altina dusen takimlar olmasi hepimizi olumsuz etkiliyor. En azindan 2 ye bolunmesi lazim ligin. Orduya kasimpasaya fln ayip oluyor. maçlarını sadece televizyondan izleyebildiğin bi takım için niye yıpratıyosun bu kadar kendini. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Benim Dani yi beyendiğim maçlar oluyo bazende bazı maçlar top gelirken nolur o arap Eboue olsun diye dua ediyorum.Özellikle bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. hatırladınmı gecen sene a. madrid maçı sen burda trollerken oo süper user biz yapınca adnann aybaba demi .. gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PZero said: SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. hatırladınmı gecen sene a. madrid maçı sen burda trollerken oo süper user biz yapınca adnann aybaba demi .. gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer :D AHAHAHAHA HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahsajdgsakdjsakdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 O ne demek lan simdi, yasak mi var arenaya gitmeme sdf. Asil sizinki koyluluk sdf, bakkala gitmek ile farki yok. Zaten ortalama bi bim kadar stadiniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PZero said: SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. hatırladınmı gecen sene a. madrid maçı sen burda trollerken oo süper user biz yapınca adnann aybaba demi .. gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer :D sen trollmiyorsunki, trollemenin bile bir adabı var. saçmalıyorsun sen. sıgıl en azındna orda bi fikir yürütmüş bi tahminde bulunmuş ya da bir yorum yapmış.. sen direk saçmalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: O ne demek lan simdi, yasak mi var arenaya gitmeme sdf. Asil sizinki koyluluk sdf, bakkala gitmek ile farki yok. Zaten ortalama bi bim kadar stadiniz var. arena gibi toprak tarla değil en azından. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Pzero Telegolu hangi moodla izliyosam senin yazılarıda o moodla okuyorum hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PZero said: SeaGle said: Q7 nin patlamasi pzeroda agir hasar yaratti ya baksaniza abi, adam vurgun yemis gibi kac senedir. hatırladınmı gecen sene a. madrid maçı sen burda trollerken oo süper user biz yapınca adnann aybaba demi .. gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer :D Olayın bokunu çıkarmak ile çıkarmamak arasında bi title kadar fark var işte ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar