warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kimse beni anlamamıs :( ben phi desteklemiorum genel durumu soledim sadece
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sen her zaman buna mahkumsun.. :D abi her önüne gelen server açıyor.. e bunlar bide ph açmış cokmu.. zaten asıl kotulugu server acarak yapıyolar..
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Xcrack, 09 Kasım 2004 17:11 tarihinde demiş ki: PH'yi bir saatlik dilim değilde "aylarca" süren olarak algılayan zihniyeti kınamak lazım.
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Chernobel, 09 Kasım 2004 17:24 tarihinde demiş ki: sen her zaman buna mahkumsun.. :D abi her önüne gelen server açıyor.. e bunlar bide ph açmış cokmu.. zaten asıl kotulugu server acarak yapıyolar.. İsteyen Server Açabilir. Mühim Olan Ona Verdiği Emeğe Karşı Bişeyler Başarabilmesi. Kimse Açtığı Serverla Rezil Olmaz. Sonuçta Serverı Açabilme Gayreti Sarfetmiş Ve Başarmış.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bilader ındırsın 55i yi kursun sphere scplerle eywallah.. ama alıyor nbl scp yi ben yazdım deyip dolasıyor. sinirlerini bozuyor ınsanın
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 türkiye en piskopat ph tabikide HardGamer dı....ki o yüzden girdik....[signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ph ın yaşam biçimi olarak kabul etmiş serverlar var... Ama ph random olarak ve 24 saatte 1 yapılınca guzeldirki bunuda OSI de gorurduk.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 OSI bile bıraktı o sistemi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Vilt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla fs atarak mage kasmayı 70 sw ıle elımdekı +3le adam kovalamayı ozledım ;([signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın
Öne çıkan mesajlar