-Medcezir- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Merhaba; Daha önce bahsetmiştim UO Turk adında bir server hazırlıyoruz diye diğer UO Turk adındaki serverlarla hiç bir alakamız yoktur. Serverimiz bu gün itibariyle açılmıştır.Servera girişleri test süresince Free yaptık.Orta Dunya haritasi ve irk sistemimiz hazır ve her Irkın kendine özel bir ethereal bineği bulunmakta Serverimizi test etmek isteyen arkadaşlar siteden Clienti cekip oyuna girebilirler. Sitemiz Herkese kolay gelsin.. [signature][hline]UO Turk | Medcezir [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 08 Kasım 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ahhahahahaha[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Medcezir sadece tek seferlik reklam hakkını kullanıyor. Bu konu hakkında yorum yapmayın. (Başarı dilemek dışında...)[signature][hline]
-Medcezir- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Anlayışınıza teşekkür ederim.[signature][hline]UO Turk | Medcezir
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Alalala[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Başarılar Dileriz.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Goktug Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Başarılar dilerim.. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız..[signature][hline]"Thief"
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 başarılar...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ba$arilar.. [signature][hline][spo1=Nbl Ph?] said: Baggio, 07 Kasım 2004 19:25 tarihinde gelen bir soru üzerinedemiş ki: said: Baggio, 07 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Oyle degil o bi kere.. 'Random aciyoruz ve haber vermiyoruz, yakalarsaniz o saati sansiniza' diyorduk, esasinda pek ugrasamiyorduk :p O zamanlar skillgain trigger'i falan yoktu cunku, spheretables'i degistirmek gerekiyordu :) [/spo] Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 08 Kasım 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Başarılar MedCezir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Sistem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 UO Turk Pvp shard olmuş ne yazık bu arada umarım serverınız bir hostdan açılmıştır clienti indirmedim ip ye bakamadım cable veya adsl ise zaten diğer arkadaşlar aşağılamak için direk yazarlar :D ( Genel Olarak .. )[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ha gayret..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie Flour Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm girdim güzel server.Tavsiye ederim.Ama biraz lag var.Oda sanırım ana makineye geçince düzelecektir.[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 her gün serveri kaçla kaç arası açıyorsunuz ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: OwnerRavenLoft, 08 Kasım 2004 01:58 tarihinde demiş ki: Medcezir sadece tek seferlik reklam hakkını kullanıyor. Bu konu hakkında yorum yapmayın. (Başarı dilemek dışında...) reklam hakkı var yeni 1 kerede olsa. bencede olmalıydsı zaten obur turlu adamlar kaçak kaçak her arada reklamı yapıyolardı. neyse iyi iyidir iyi.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] -Medcezir- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Server 24 saat açık kalıyor fakat bu gün bazı uygulamaları sonlandırıyoruz.o yüzden akşama hazır.test suresi bitti. Ethereal Swamp dragon,Bear,Giant Beetle,ve ridgeback i kupon biriktirerek alabileceksiniz.sadece orclar baslarken bear alabiliyor ve o bearada sadece orclar binebiliyor.Şimdilik bu kadar ilginizden dolayı teşekkür ederim.[signature][hline]UO Turk | Medcezir Paylaş https://forum.paticik.com/topic/654022-uo-turk-pvp-shard/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Başarılar MedCezir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Sistem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 UO Turk Pvp shard olmuş ne yazık bu arada umarım serverınız bir hostdan açılmıştır clienti indirmedim ip ye bakamadım cable veya adsl ise zaten diğer arkadaşlar aşağılamak için direk yazarlar :D ( Genel Olarak .. )[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ha gayret..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Flour Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm girdim güzel server.Tavsiye ederim.Ama biraz lag var.Oda sanırım ana makineye geçince düzelecektir.[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 her gün serveri kaçla kaç arası açıyorsunuz ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: OwnerRavenLoft, 08 Kasım 2004 01:58 tarihinde demiş ki: Medcezir sadece tek seferlik reklam hakkını kullanıyor. Bu konu hakkında yorum yapmayın. (Başarı dilemek dışında...) reklam hakkı var yeni 1 kerede olsa. bencede olmalıydsı zaten obur turlu adamlar kaçak kaçak her arada reklamı yapıyolardı. neyse iyi iyidir iyi.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
-Medcezir- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Server 24 saat açık kalıyor fakat bu gün bazı uygulamaları sonlandırıyoruz.o yüzden akşama hazır.test suresi bitti. Ethereal Swamp dragon,Bear,Giant Beetle,ve ridgeback i kupon biriktirerek alabileceksiniz.sadece orclar baslarken bear alabiliyor ve o bearada sadece orclar binebiliyor.Şimdilik bu kadar ilginizden dolayı teşekkür ederim.[signature][hline]UO Turk | Medcezir
Öne çıkan mesajlar