deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ya benim geçen seneki DB hesabımda 150 euro gibi bir para vardı yurdun depozitosundan yatırılan, geçen hafta çektim parayı Antalya Akbank'tan; TL cinsinden 347 lira yapıyordu; dedim 340 deniyim, vermezse eğer 330 çekerim... 340 denedim, hop diye verdi parayı, komisyon falan almadı neden ola ki dedim ben de. Bir yandan da debit olduğundan adamların beni borçlandıramayacağını falan sanıyordum. Her neyse adamlar hesabı eksi bakiyeye düşürmüş, Deutsche Bank'a 3.77 euro borçluyum özetle. Tabii bu parayı Türkiye'den ödemem için adamlara havale falan yapmam lazım ki 15 euro'dan aşağı değildir ücretler. Şimdi herifler zamlandırıp bana geçirmeye başlamadan önce ben bu borcu ödemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Almanya'dan bir tanıdığıma söylesem, gitse bankadan halledebilir mi kendisi? Sonuçta ben bir daha dönmeyeceğim Almanya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Almanya'dan birisine söyle vezneye gidip yatırsın parayı, uğraşma oraya para yollamakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Almanyadaki tanıdığın para yatırabilir senin hesabına, bir DB şubesine gitsin ver kontonr.'ı, yatırır. Hakkaten eksiye düşüyor, ayrıca eksiye düştüğü için de ceza kesiyolar birkaç euro, onu da sordur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezrayil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ben deutsche post a kontratli 2002 yılında alcatel miydi neydi 300 euro geçirmiştim :) ne mi oldu? Bir daha gitmediği için sorun olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Almanlar affetmez, semizle diye bekliyorlardır, sonra donuna kadar almaya yollarlar avukatları. Bir de ben önümüzdeki yıllarda giderim muhtemelen tekrar, sonra vize vs. işinde karşıma çıkar, deli olurum. Neden banka hesabı eksiye düşürülür çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 TR'de de var abi, kredili hesap gibi isimler ile geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Yok bu normal banka hesabı, özellikle hiç bir şeye bulaştırtmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bizim alamancılar yurda kesin dönüş yaptıkların hep bu numarayı çekiyorlar. Milyonları götüren var böle sen az yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar