Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet,kasam hep açık olduğu için,"ulan şu kasa fanını sökeyimde enteresan işlere alet edeyim" dedim ve kasa fanımı çıkardım. Bu kablo nasıl olsa bilgisayardan çalışacak diye ek bi kablo buldum ve,kasa fanının kablolarını,bağlı olduğu,bi dişi bide erkek soketten oluşan ikili soketten ayırdım(işte hata).Daha sonra denedim baktım çalışmıyor.Kabloları aynı yerlerine o söktüğüm yerden taktım erkek soket'in arkasına(sıkıştrdım,temas etti yani).Neyse olmadı çıkardım ben bunları tekrar,o çift sokette oynama yapmaya karar verdim. Dişi ile erkek soketin arasında bulunan 4 kablodan gerekli olan iki kablonun üzerindeki plastik kaplamasının ufak bir kısmını aldım.Ve kasa fanını bu açtığım yerlerden bağladım.Ama yinede çalışmadı. Anlayacağınız bi eşşeklik edip,kasa fanını soketinden ayırdım.Şimdide ne yaparsam yapayım takılmıyo. Ne yapmam gerektiği hakkında bi fikriniz varmı :) Yoksa gidip kasa fanı alıcam 3-4 tane.(Fiyatları nekadar??)[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben coolermate markalı 2000 rpm'de dönen 21dB (bu da epey sessiz) fanları tanesi 10 milyon civarına almıştım. daha ucuzları (ve tabii daha pahalıları) vardır ama mutlaka. yanlız kablonun ucunu anlayamadım. benim kasa fanları 3pin denilen uçlara sahip. 3 tane incecik dişi pin girişi var. anakartta 3'lü erkek pin girişi var. anakartın ne merak ettim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 10 Kasım 2004 08:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 MSI KT4AV yok yok ben eniyisi gidiyim 3 tane falan fan alıyım.Lazım olur hem,yazın çıkarırım birini beni serinletir :D[signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 10 dolara thermaltake in neon lu fanlari var onlardan aldim ve bayada sessizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Zalman veya Vantec Stealth al. Bunların çıkardığı ses duyulmaz.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar