Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW server sayisi ve ekonomi

batu

Öne çıkan mesajlar

US open beta da toplam server sayisini 40 civari hatirliyorum, yakinda da EU serverlari acilacak. ( Asya icin bir server dusunuluyormuydu hatirlamiyorum) EU da bunun yarisi kadar olsa ve tahminler oyuncu sayisinin 800.000 civarinda olacagini gosteriyor. ancak baslangic 500K gibi rakam olur her halde. Dengeli bir dagilim ile server basina 13-15 bin oyuncu, aktif oyuncununda ( prime time haric) bunun %30 u civarinda olacagini dusunursek kabaca 3-4 bin oyuncu, bu koca serverlar icin biraz bos olmazmi?

ayrica server sayisinda ki bu fazlalik ekonomiyide daha sig hale getirip, professionlarin ve ekonominin bozulmasina neden olabilirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna 1 ay sonra başlarsan kötü çünkü ilk başlayanların lvl ları senden yüksek olacaktır party falan bulman zor. Ama ilk başlarsanda itemler çok pahalı olur :) Hele bi çıksın sonra düşünürüz. Ama benim tahminim Bazı serverların "ana-baba günü" olacağı.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

party bulmak niye zor olsun ki
oyuna her başlayan betada veya başka yollarla oyunu tam anlamıyla çözüp tek karakter açacak değil ki, yani oyun çıktıktan sonraki 6 ayda bile sürekli yeni yeni karakterler dahil olacaktır, ya da zaten oynayanlar yeni karakterler denemek isteyecekler

o yüzden öyle 1 ay geçince "geç kalırsın", treni kaçırırsın, oyunda tek başına kalırsın herkes sana bakıp güler fikrine katılmıyorum şahsen :)

tam son yorumu biraz abartmış olabilirim ama artık o kadar çok bu tip yorumlar yapılıyor ki garibime gitmeye başladı, sanki oyuna 1 ay içinde girdin girdin, yoksa girme daha iyi gibi :)

bir üstteki mesaja değil bu cevap, genel olarak bu düşünceyi yanlış bulduğum için ortalığa söylediğimi farzedin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

daha önceki oyunlardan da görüldüğü üzere her gün, her saniye yeni karakter açılır, mutlaka birileri bulunur, strese gerek yok yani ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Kasım 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence geç kalma gibi bi durum olmaz ben beta testi 15gün oynadım ve bu süre zarfında lvl15Human Paladin ve lvl24Dwarf Hunter yapabildim oyundaki güçlü karakterler daha çok en çok oyunu oynayan insanlar olucak bence.Günde 16 saat oynayabilirseniz benim gibi 2 haftada istediğiniz lvl in yarısına gelirsiniz ben lvl40olup at almak istiyodum ama zaman yetmedi beta kapandı yeni Patch ide indirmeye üşeniyorum oyüzden oyunu beklicem EU yı
Sosyal ağlarda paylaş

online oyuna baslamak, sadece oyun artik yeni oyunculari cezbetmiyor ve doyum noktasina ulasti ise zor oluyor. wow da en azindan 1 sene boyle bir problem olacagina inanmiyorum haliyle party bulma vs gibi zorluklar olmaz (xpack ile bu surec daha da uzayacaktir).

malzemelerin pahalli olmasina gelince; online oyunlarin ekonomileri bir sure sonra para ya boguldugundan 1 ay once aldigin malzemenin fiyatinin yukselmesi cok normal ama gercek anlamda birsey ifade etmiyor cunku her account sahibi zaten ihtiyacindan fazla paraya sahip oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Stress testte verdiğin rakamların 10da 1i oynuyor olmasına rağmen, bazı yerlerde "üff şurada biraz daha az kişi olsada quest'i yapabilsem" dediğin oluyor malesef. Gerçi bunda insanların belli level aralıklarında birikmiş olmasının payı da büyük tabii ama oyun çıktığında daha fazla oyuncu olacağı için biraz sıkıntı yaşayacağınız sanırım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

level 10-20 questlerini yapmak cok zor,quest mob spawnlari abarti sekilde kamplanmis durumda,serverlar kesinlikle bos degil.ne zaman horde sinirina gitsem 3-4 horde uyesi karsiliyor :).pvp server 9 a gelicek arkadaslara armor silah filan yapabilirim yakinda expert blacksmith olucam.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
World Of Warcraft...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...